maanantai 7. kesäkuuta 2010

Aurinkoinen päivä:)

Uusi tie varastolta ja pihasaunalta mammelin kotitalolle näyttää tältä.
Kivimäen vanhalla puolella kukkii koristeomenapensas näin valkoisena.
Hilma narussa odottelee pääsyä "kotimökkiinsä".
Helmi toisella puolella odottelee myös, kun mammeli vie kuivaa heinää ja vettä pikkulampolaan. Aina, kun tulen töistä otan lampaat naruihin ja vien niitä ympäri Kivimäkeä. He syövät ruohoa ja minä laulan, että: mammal oli karitsa, karitsa, karitsa...lumivalkea....onneksi ei kukaan kuule;) Höppänä mikä höppänä:)
Sain kaksi malvan alkua äidiltäni ja istutin ne kukkamaalle. Rakastan tätä vanhanaikaista malvaa, muistan sen jo lapsuudesta.
Takapihalle istutimme ukkelin kanssa perenoita kivien keskelle. Lisää pitäisi vielä perenoita hommata. Ukkeli laitteli myös tukikepit uusiin omenapuihin.

Murkku meni riparille isoseksi ja me vanhat varikset täällä kaksin istuskellaan. Me eletään, kuin pellossa tämä viikko, tehdään ruokaa jos huvittaa ja jos ei huvita lämmitetään jotain valmista....On tämä keski-ikä sitten kivvaa:)

6 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Sama täällä! Nautin ihan todella niistä harvoista hetkistä, kun "saamme" olla kahden...vaikka rakastankin sitä tohinaa, joka täällä yleensä on..
Meidän murkku lähti kaverilleen yökylään ja mekin olimme yhden yön kahdestaan. Mä nukuin, kuin porsas pellossa, vaari istui koneellaan...ja nautti!
HEH! ollaan me kans!
piskuinen korjaus: mun kuopus asuu Tampereella, mutta kun hänen 2½ vuotias poikansa on VILPPU nimeltään, kirjoitan usein olleemme Vilppulassa.. *nauraa*
näin hyvin ymmärrettävä olen :)
Mukavaa päivää sinne! ja laula rauhassa, niin mäkin teen, aina, kun tilaisuus tulee..
tuksu

Johanna kirjoitti...

Mukavia touhuja teillä siellä! Puutarhastanne löytyykin jo vaikka mitä! Ja hauskoja nuo Hilma ja Helmi! :)

Pihlajanmarja kirjoitti...

Voi kun kuulostaa hauskalta tuo sinun lampaiden kävelyttämisreissu. Väkisin tuli hymy huulille, kun oikein kuvittelin sitä. Toivottavasti menee nuotilleen ettei Hilman ja Helmin herkkiä korvia häiritse. Ihanaa kesää sinulle.

Susanne kirjoitti...

Kauniisti kukkii koristeomenapensas. Valtavasti on kukkia siinä.
Ihanaa kun laulat lampaillesi:)
Aurinkoista viikon jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Oi että ihan viherrän täällä:):) Sillain ihan positiivisesti:)
Ihana talo aivan mahtavalla paikalla ja vielä saatte nauttia villien keski-ikäisten elämää:) Ooh! Ihana kun osaatte nauttia.
Terv. Keski-ikäinen äiti pienellä tontilla lapsilauman(omia ja lainattuja) keskellä

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihanan leppoisa ja positiivinen postaus! Aurinkoa sinne kaikkiin toimiin ;)
-päivi-