tiistai 8. kesäkuuta 2010

Touhukas tiistai-ilta

Sireenit kukkivat nyt täydessä kukassa, maljakkoonkin niitä hain, vaikka ne ei tykkää siitä yhtään. Sireenit alkavat heti nuokkumaan, kun ne laittaa maljakkoon.

Meidän mahtava tammi on saanut taas lehtensä. Tammella on ikää melkein yhtä paljon, kuin mammelilla.
Opaskyltit häihin on nyt ukko-kulta maalannut, viikonloppuna nuoripari kirjoittaa niihin nimensä kultakirjaimin. Jos tälläisen tienposkessa parinviikon päästä näet, tule kuokkimaan;)

Niin ja sitä touhua...äsken sain valmiiksi 60 mokkaleivosta häihin ja torstai-iltana teen loput pakastimeen häiden herkkusuita odottelemaan:)

9 kommenttia:

elisabet kirjoitti...

Sireenit ovat yksi ihanimmista kesän kukista. Ihana tuoksu. no on teillä puuhaa häiden laitossa, mutta mielekästä hommaa. Mukavia häidenaluspäiviä teille Kivimäkisille.T. Elisabet

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kylläpäs oletkin ollut ahkera! Meilläkin sireenit kukkii ja on niin kauniita.
Työniloa häiden valmisteluissa! Minä pääsen niin helpolla, kun kaikki hoituu sulhasen toimeliaan äidin ansiosta ja muutaman muun tuttavan avulla.
-päivi-

Kris kirjoitti...

Moi :)
Arvaa kuka kirjoittelee taas??
Sinulla näyttää olevan tavallista jännempää elämää... HÄÄT??
Poikasiko menee naimisiin?
Iso hali ystävälle!!

Olivieno kirjoitti...

Ompas komea tammi! Meidän lähiössä en ole nähnyt yhtään tammea, mutta pihassa on muutama pikkutaimi. Linnut tuoneet? Yksikin on kukkapenkissä, mutten uskalla sitä siirtää kun aiemmat kokeiluni ovat päättyneet huonosti. Ihania nuo häävalmistelut. Muistan hyvin kuinka itse sahasin noita opaskylttejä, kaksi miestä neuvoi vierestä eikä laittaneet sen lisäksi tikkua ristiin. Kyltit olivat kissan muotoisia, meillä oli häissä sellainen teema, ja kyltit kiinnitettiin heinäseipäisiin, samoihin joita pihallamme nyt on.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kiva blogi sinulla. Ohikulkijalta vinkki sireenien pidempään kestämiseen maljakossa: hakkaa (vaikka vasaralla) varret rikki muutaman sentin matkalta alapäästä. Puuvartinen kasvi saa näin lisää imupintaa ja kestää hyvänä ainakin pari päivää maljakossa. Testattu on. Mukavaa kesää!

Mari kirjoitti...

Syreenit ovat kauniita! Komea on tammenne... :)

Johanna kirjoitti...

Kaunis syreeni ja komea tammi!

Ja ihania häävalmisteluja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaavat kyltit. Kyllä on mukava seurata valmisteluja.:)

Paula

Katja kirjoitti...

Upea tammi. Meidän pihassa on vasta pienenpieni taimi, anopilta siirretty.