keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Blogimaailma yllättää

Olen usein aivan ihmeissäni, kuinka mukavia ihmisiä voi tavata tässä blogimaailmassa:) Monen monta ihanaa kaveria ja muutaman sydänystävän olen löytänyt tämän vuoden aikana, mitä olen pyörinyt täällä. Vielä ei ole vastaan tullut ilkeitä ihmisiä yhtään. Olen saanut ihania kommentteja ja neuvoja täällä monelta blogivieraalta. Eräänä iltana yritin väsätä tumppuja lapsenlapselleni ja ajattelin, että en saa mieleisiäni onnistumaan. Aloin etsiä käsityöblogeista ihmistä, joka tekisi minulle ne tumput ja sukat. Löysin blogin, missä oli niin ihanan siististi neulottuja juttuja ja vielä myytäväksi tarkoitettuja. Otin yhteyttä Oodi villasukan Hanneen ja hän lupasi neuloa minulle tilaustyönä haluamani vauvan sydänsukat ja-tumput. Tässä kuvassa ne ovat nyt ja valmistuivat todella nopeasti:) Katsokaa kuinka siistiä työtä ja suloiset....kuvitelkaa mammelin lapsenlapsi saa ne marraskuussa päällensä, ihanaa:)
Tämä postaus on myös kiitos teille kaikille lukijoilleni, on tosi ihanaa, kun jaksatte lukea näitä minun höpinöitäni. Monen monta kertaa olette tehneet mieleni niin iloiseksi kommenteillanne KIITOS :)

Ps. Alma pureskeli johdon millä kuvat saa kamerasta siirrettyä koneelle......joten en voi nyt näyttää teille mitä vaari on tänään saanut aikaiseksi, mutta hyvää kannattaa odotella;)

14 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Kylla, olen samaa mielta, blogimaailma on taynna aivan uskomattoman ihania ihmisia!!!

Katja kirjoitti...

Samoja kokemuksia :)
Ihanat sukat ja tumput. Tuo varsimalli on pienillä hyvä.

Heli kirjoitti...

Minustakin tämä blogimaailma on ihan älyttömän ihana. Siksi täällä niin paljon roikunkin.. Mutta oikeesti olen sitä mieltä että olen saanut nytkin tässä kaikenlaista miettiessäni tosi paljon tukea ja lohtua ja kannustusta blogiystäviltäni ja olen siitä kyllä tosi kiitollinen Olen myös saanut aivan hirveesti ideoita täältä maailmasta.

Toinen juttu on tämä vähän näitä sinun tilaamia villasukkia ja tumppuja hipova; olen ajatellu että kun musta ei kerta ole erinäisiin juttuihin, kuten esim kutomaan ja ompelemaan, niin tehkööt he ketkä osaa ja minä koitan sitten tehdä jotain mitä itse osaan. Eli siis kun jossain vaiheessa tuntui että vitsi kun olen ihan surkea kun kaikki blogaajat ne vaan kutoo ja ompelee ja askartelee ja leipoo niin minä se en osaa mitään.. että pitäis munkin osata.. mutta hei, meitä on moneen junaan, yksi osaa yhtä ja toinen toista! Minusta sekin on iso asia ymmärtää, ainakin mulle itelleni oli.

Ja noi villajutskat on todella söpöjä ja sinä olet kyllä ihana mummi kun jo valmiiksi vauvalle sellasia hommaat oottamaan!!

Mitäs se vaari nyt on sitten saanut aikaan, ootellaan niitä kuvia kärsivällisesti.. voi mokoman minkä se Alma teki! Mutta minkäs noille pikkuisille koirille teet, ei niille osaa vihainenkaan olla..

tuksu kirjoitti...

Ihanat luomukset! Sää oot Ihana mummeli, kun pieni uusi lapsenlapsi saa noin ihanat jutut. Ja samaa olen minäkin mietiskellyt. Ihania ihmisiä täällä on vataani tullut, olen saanut monta uutta Ystävää ja Ymmärtäjää täältä :)
Kiva postaus taas *odottaa niitä vaarin tekosia*
tuksu

Riitta kirjoitti...

Aivan hellyyttävät sukat ja tumput!!! Minullakin samanlaisia kokemuksia blogi ihmisistä ;) Iloista viikonlopun odottelua sinulle

Hannele kirjoitti...

Voi kun suloiset! Blogimaailmassa on todellakin paljon ihania ihmisiä, ja täällä ollaan enimmäkseen ystävällisiä toisille. Se on ihanaa :)

Anonyymi kirjoitti...

heipsistä hei Mammeli !

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan .. kai tunnet sanonnan ... sie ite ja siun blogis on niin kodikas ja rehellinen ... ei kai tänne voi kukaan ilkeillä. Enpä ihmettele yhtään et oot löytäny ystäviä tätäkin kautta. Päivittäin ( jos vaan netti pelaa ) käyn Kivimäessä vierailulla .. ja aina oon saanu mukaani hyvää mieltä... toki en ole aina jättäny tänne tassunjälkijäni .. mutta kun niitä on täällä muutenkin monenlaisia... Mukavaa viikonvaihdetta Mammeli ... jään oottelemmaan mitä mukavvoo Vaari on keksiny :) t. hanne

Titti kirjoitti...

Voi miten suloiset tumput ja sukat!♥
Tämä blogi-maailma on todellakin mukava paikka... Minä joka olen tällainen vähän epäsosiaalinen erakko olen saanut täältä monta virtuaali-ystävää. Minulle se sopii vallan mainiosti!
Aurinkoista ja mukavaa loppuviikkoa!

Johanna kirjoitti...

Tuttuja ajatuksia :)

Ihanat tumput ja sukat!

Krisse kirjoitti...

Totta puhut..minäkin olen saanut monta ihanaa ystävää täältä...ja asuvat vielä samalla paikkakunnalla...
On muuten kauniit lapaset ja sukat..

Hilda kirjoitti...

Samaa mieltä minäkin, tosi antoisaa tämä ja vain kivoja ihmisiä on tullut vastaan :) Sinun blogista tykkään kovasti juuri siksi kun se on niin avoin ja aito! Itsekin haluaisin lapsistakin bloggailla ja kuvia laittaa, mutta toisaalta haluan suojella heidän yksityisyyttään ja pidänkin vain aika pinnallista sisustusblogia :) Mutta mukavaa kun on niin paljon erilaisia blogeja, enää ei tule lehtiäkään niin paljoa luettua, kun blogeissa on niin mukavia juttuja!
Tosi kauniit sukat ja tumput sait vauvalle :)

Lila kirjoitti...

Kauniit tumput ja sukat:)
Minäkin olen löytänyt blogimaailmasta monta ihanaa ihmistä!
Minulla on muuten blogissani sinulle tunnutus:)

Possumamma kirjoitti...

Oi, mitkä ihanat sydänsukat & -tumput!

Taivaanrannan Maalari kirjoitti...

Samaa mieltä bloggaajista! Vain hyvää mieltä, tavalla tai toisella- ovat saaneet aikaan!! Myös sinä olet sitä antanut!