perjantai 8. lokakuuta 2010

Mukavaa viikonloppua:)


Tämä viikonloppu alkoi pekaanipähkinöillä ja eläinten kanssa peuhaamisella. Olen tässä temppuillut kameroiden kanssa, kun toisen kameran johdon( millä siirretään kuvat koneelle) puri poikki Alma ja toinen kamera ei suostu yhteistyöhön. Viime kerralla, kun purin kuvat koneesta pois tein jonkun virheen, koska kameraan on sen jälkeen tullut teksti : Memory Stick-kortin alustusvirhe. Se ei lähde pois ja ei suostu ottamaan kuvia. Olen muistikorttia ottanut pois ja laittanut takaisin, se ei ainakaan ole auttanut....hermostuttaa, kun pitäisi päästä kuvailemaan lampolan edistymistä...On se nyt vaan niin ISO harmi;) Voiko joku viisaampi neuvoa????

En vielä ainakaan saa uusia kuvia, joten pitää tyytyä vanhoihin ja tehdä niistä kollaaseja :(

Nyt täytyis alkaa imuroimaan ja tekemään pikkusiivousta, että saa sitten illalla vaan virkkailla vauvanpeittoa...Ostin muuten Almalle ydinluuta, joten enköhän saa rauhassa virkkailla;) Eilen se varasti sämpyläpussin työpöydältä ja havahduin siihen, kun meinasi tukehtua tuoreisiin sämpylöihin...näin meidän vauva edistyy...:)

Niin ei muutakuin kaikille hyvänmielen viikonloppua, jos vain mahdollista:) En kyllä ole mikään positiivari, jos minua ei hymyilytä tai ole mukavaa niin voin olla myös pahalla päällä ja se kaikille muillekkin sallittakoon!
Posted by Picasa

8 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinnekkin!:)

Kirsti kirjoitti...

Kyllä on positiivisuus kaukana kun laitteet reistailevat. Kun yritän ja yritän enkä onnistu niin minä ainakin hermostun. Äsken erään toisen kommentin lähettäminen ei onnistunut useankaan yrittämisen jälkeen.
Tämä on kiva blogi!
Rentouttavaa viikonloppua! Toivottavasti pääset pian virkkaamaan.

Irmastiina kirjoitti...

hyvää ja virkistävää viikonloppua sulle...:)

tuksu kirjoitti...

Mammelille ja kaikille muillekin kanssa-asujille
oikein mukavaa viikonloppua :)
tuksu

Tirriliisa kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinnekkin!!! Täytyy myöntää että hätä oli suuri kun kamera oli eilen aamulla hukassa, on siitä tullut sellainen kädenjatke:)

Susanne kirjoitti...

Voi harmi noiden kameroiden kanssa:(
Se on totta että bloggaajan ilman toimivaa kameraa on vaikea olla positiivari:) Ja pahalla päälläkin saa olla, kaikille se sallittakoon.

Toivottavasti kamerat toimivat taas pian ja pääset kuvia ottamaan! Mukavaa viikonloppua Ystävälleni!

Anna-Liisa kirjoitti...

Sinulla on kuvassa aivan ihana valkoinen, ruusukuvioinen purkki. Et varmaan luopuisi siitä mistään hinnasta? Minulla samanlainen mutta siinä sininen orvokkikuvio ja tuo ruusupurkki olisi juuri sopiva pari minun purkille. Ruusut olisi juuri sitä mitä minun vessani tällä hetkellä tarvitsee.

Mukavaa viikonloppua!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Hyvää viikonloppua Sinullekin!
Harmi, kun kamera ei toimi! Toivottavasti löydät jostain apurin, joka osaa hoitaa sen kuntoon.

Käsityö on rentouttavaa puuhaa, ja kiukutkin katoavat silmukoiden syövereihin. Tosin, kun minä olen oikein kiukkuinen, rupean herkästi leipomaan tai silittämään. :D