torstai 25. marraskuuta 2010

Siivotaan, vaikka ei huvitakkaan ;)

Töissä jo päätin, että TÄNÄÄN se alkaa...nurkkien siivous nimittäin....arvatkaapas, mitä sain aikaan...sain siivottua vain saunan pukuhuoneen :/
Amaryllis aukaisi toisen kukkansa...sen myötä toivottelen "vakilukialleni" synttärionnea :) Poikaseni täyttää 21-vuotta! Muistan hänen syntymänsä, kuin eilisen päivän ja nyt hän on jo itse ISÄ :D
Paistoin ensimmäisen satsin torttuja ja PAKKOHAN niitä oli maistaa...loput äkkiä pakastimeen!!!!
Almalle annoin luun ja siinähän on taas aika kulunut.....mamma saa touhuta rauhassa, kun pahantekijä on mielipuuhassaan :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mammeli, oon seurannut blogiasi puolisen vuotta, ja tätä on kyllä ihanaa lukea edelleenkin. Kirjoitat niin lämpimästi kotoisista asioista että tulee hyvä mieli vaikken sinua tunnekaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se siivoaminen tylsää onkin :D Minunkin pitäisi kiireen vilkkaa joulusiivot aloittaa, olis vaan kaikkea mukavampaa tekemistä niin paljon.. Alma on taas niin suloinen :)

Krista kirjoitti...

Voi sentään, joulusiivouksen aloittaminen on vasta ajatuksen asteella. Toisaalta olen viime vuosina tullut siihen tulokseen, että joulu tulee myös ilman kaappien ym. järjestelyä ja yletöntä puunausta. Oikeastaan olen yrittänyt pitää paikat sen verran järjestyksessä, että jouluksikin riittää tavallinen perussiivous lattian pesuineen. Mutta joka vuosi tulee silti se olo, että pitäisi siivota enemmän...

Irmastiina kirjoitti...

siivous ei kyllä ole munkaan mielipuuhiani, mutta kyllä se sitten sujuu, kunhan saa aloitettua.. vielä ei ole inspis iskenyt..)

Susanne kirjoitti...

Ahkera olet!
Minunkin pitäisi alkaa siivoamaan ja nyt olisi aikaakin kun olen lomalla, mutta mitenkähän saisin aloitettua:)
Joulutortut, nam!
Pojallesi onnittelut synttäreiden johdosta ja onnittelut äidille myös!

tuksu kirjoitti...

Jotenkin se vaan menee niin, että "joulu ei ilman siivoomista tuu" vaikka Martat mitä sanois :)
Kai se niin on, että Tottumus on Toinen luonto :)
Mukavia siivoiluhetkiä sinne
tuksu

Taina kirjoitti...

Hyvä alku siivoukselle...itse teen juuri noin (suursiivouksessa) , siivoan yhden paikan perusteellisesti ja jatkan seuraavana tai sitä seuraavana päivänä uudesta kohteesta:))Näin ei kyllästy kovin nopsaan. Tavallinen viikkosiivous on sitten eri asia, sen teen kyllä koko huushollissa.

Marianne kirjoitti...

Onnea siivouksen aloituksesta! Annoit mullekin puhtia nyt sen verran, että aloitan tänään kans jostain nurkasta!!! -vaikka ees vaatehuoneesta :/

Mari kirjoitti...

Onnea siivoukseen :) Me siivottiin viikolla, kun on nuorimmaisen synttäriviikonloppu... Ikävää hommaa, mutta tulos palkitsee!

Jaana kirjoitti...

Ihanan kotoista postausta ja kuvia, pitkästä aikaa ennätn katselemaan.
Hauska huomata toisten kotona ihan samoja juttuja kuin itsellä ja aina näyttää yhtä ihanalle.
Leppoisaa viikonvaihdetta!