tiistai 25. tammikuuta 2011

Ikävöin


Ikävöin niin kovasti kesää...lämmintä.....kukkia.....aurinkoa.....marjoja.....kesäiltoja......uimista ja ulkoilua eläinten kanssa:)Helmi ja Hilma joutuu "homehtumaan" sisällä...voi miten ne tulevat keväällä iloisiksi, kun pääsevät ulkoaitaukseen ja "kesämökkiinsä"! Talvi tuntuu nyt niin pitkältä ja ankealta...tuuli tuivertaa ulkona ja pakkanen kiristyy.....

Haaveilen kevään tulosta...toukokuussa haemme kukon ja muutaman kanan Kivimäkeen:) Täytyykin tässä ajankuluksi ottaa almanakka ja etsiä kanoille ja kukko-herralle nimet....Onko ehdotuksia??? :)

11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kesää on ikävä! Voi kun olisi ihana ottaa kanoja, meillä tenavat on keksineet nimetkin niille valmiiksi :) Olikonhan ne Klaara, Helmi ja Lumi...

Tuula kirjoitti...

Meidan kukon nimi oli Elvis ;).

Minulla on nyt tama alkuvuosi ollut niin kiireinen taalla kotona, etten ole ehtinyt viela kaipailemaan kevatta. Ja meillahan kevat tietaa karitsointia ja entista enemman kotitoita... Mutta kylla, on ihanaa sitten kun se kevat, vuoden paras aika taas tulee!

tuksu kirjoitti...

Kesää ikävöin minäkin. Pelargoniat, ne jotka talven yli ovat menneet, ikävöivät aurinkoa ja ulkoilmaa nekin:)
Jänskättää oikein, mitkä nimet kukolle ja kanoille keksitkään :)
tuksu

Tirriliisa kirjoitti...

Ihanaa kun sinustakin tulee nyt kanaperheen emäntä. Odotan myös kesää, kun voi kanaset ja muut eläimet päästää ulos, alkaa laidunkausi yms. Mukavaa viikonjatkoa!!

Irmastiina kirjoitti...

Hienoa, että otatte kanoija... pidän talvesta, mutta saishan se kesä jo tulla... pidän siitäkin...:))

Liisa kirjoitti...

Minäkään eiole ehtinyt kaivata kevättä. Tuntuu että nää vuodenajat tulee ja mene niin nopeasti ettei kerkiä mukana pysyä, Mulla on niin paljon touhua, että joka vuodenaika tulla tupsahtaa niin yllättäen.

Mutta kevät on ihanaa aikaa, tykkään tosi paljon.

Susanne kirjoitti...

Kyllä minunkin puolesta kevät saisi tulla jo. Odotan kovasti kun lumet sulaa ja kukat tulevat lumen alta esille ja kaikkea muutakin mitä kevät tuo tullessaan.
Jännä nähdä mitkä nimet kukko ja kanat saavat:)

Eloise kirjoitti...

Hmmm....Kauko, Karoliina ja Kielo :)...Siis nimiehdotuksia... ;). Tosin, ihmisen nimet on siinä mielessä hankalia ehdotettavia, kun voivat olla oikeasti jonkun läheisen nimiä. Mutta älkää loukkaantuko, se menee aivan täysin tietämättömyyden piikkiin, jos niin kävi.

Anonyymi kirjoitti...

vihtori ja klaara, aivan ilmiselvästi!! Kyllä kesä saisi jo tulla pakkanen paukkuu taas kolmenkympin hujakoilla,joten töihin ja kotiin vaan äkkiä,muu ulkoilu saa jäädä. Kuukausi,toista eteenpäin,jospa se aurinko lämmittäs ja tulis kunnon pilkki kelit....toivossa elävä astan emäntä

Olivieno kirjoitti...

Kevättä odotellessa...

Kivoja ostoksia olit tehnyt. Outoa sen miehen käytös. Meitä on moneen junaan :/

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos kivoista nimiehdotuksista...luulen, että joitakin niistä käytän ;)