maanantai 24. tammikuuta 2011

Pikkuostoksia sekä kiellettyä heikko hermoisille ;)

Pikkuostoksia Helsingistä....
kolme valokuvakehystä, joihin tulee mustavalkoiset kuvat lastenlapsista:)
Ruskea teline, johon voi laittaa esim. vanhoja lehtiä tai
jotakin muuta mukavaa. Sokoksesta ostin -50 %
Pentikiltä rosat kynttilät joululahjaksi saatuun kynttelikköön...taidan pätkästä kynttilöista n. 10 cm ovat noin liian pitkät.
Nomination koruun ostin itselleni ristin ja kuopukselle sydämen valkoisella kivellä. Tykkään niin tuosta rannekkeesta, kun sitä voi pitää ihan arkikoruna ja siitä saa persoonallisen juuri itselle mieluisen:)

JA SITTEN, JOS OLET "HEIKKOHERMOINEN" ...niin älä katso seuraavaa kuvaa...tämä voi herkissä katselijoissa aiheuttaa painajaisia ;)
Tälläinen yllätys löytyi eilen lampaiden vesiastiasta. Ressu oli hukkunut ja mammeli ei tiennyt mitä sille tekisi, kun Vaari ei ollut kotona. En voinut sitä ulos heittää, että Alma tai Ninni ei söisi sitä. Niinpä ryhdyin blondiksi ja heitin sen vessanpönttöön....tätä se on kun kaupunkilaistytöstä tuli maalaismammeli ;)

11 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kivoja ostoksia olet tehnyt.

Voi hiirulaisparkaa, minkä kohtalon on kokenut. Voi ei vessan pönttöön, nyt menee pönttö kyllä tukkoon teillä.Minun sydän oikein särkyy katsellessa pientä otusta, kun itsellä noita hiiren sukulaisia on kotieläiminä.

Mukavaa illan jatkoa.

Jaana kirjoitti...

Hiihhiii..tuo vessanpönttö olis varmaan mullakin tullut paniikissa ekaks mieleen :)
Toivottavasti ei tukkiudu!
Olin jokin aikaa sitten töissä yhdes perhehoitoyksikössä, tulin aamul töihin ja siellä ollut äiti juoksi vastaa, apua, tee jotain nyt se raukka kärsii..siis yöllä oli jääny hiiri loukkuun, tämäpä oli sen siitä pelastanu, nyt pikkuotus oli ämpärissä..alapäähalvaantuneena :( voivoi, mun piti se sit äkkii saada hengiltä..ei ollut helppoa sanon minä!
Hienoja ostoksia olet tehnyt!!

Katja kirjoitti...

Auts! Ei pönttöön missään nimessä! Minä heitän metsään tahi ojaan jos törmään kuolleeseen ei toivottuun vieraaseen :) Meillä kissat ei syö kuolleina löytyneitä hiiriä, pitää ensin tappaa itse.
Kauniin kynttelikön sait joululahjaksi!!

Ahti kirjoitti...

Ei varmaan mennyt vessanpönttö tukkoon!
Hätä keinot keksii!
Älä näe painajaisia! Elämä jatkuu!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia, niin kauniita ja hienoja kaikki!! Sopivat niin kivasti tuohon ikkunalaudalle :)
Voi hiiriparkaa.. minua jäi mietityttämään, että et kai vetänyt sitä vessanpönttöä, tukkoonhan se olisi mennyt? :D

Villiviini kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Seuraavalla kerralla heitä mettän puolelle tai pensaaseen. Kyllä nuo vainajat jollekin kelpaavat ruoaksi.

LENNU kirjoitti...

Kauniita kynttilänjalkoja ja nuo kehykset ovat niin romanttisia.

Irmastiina kirjoitti...

Ihania ostoksia. Tulee oikein harmi, kun en itse ole tässä jaksanut kauppoja kiertää ja olisi tuo ale-myynti aika.
iikk... hiiri... apua... hyvä keksintö tuo vessanpönttö..:))
Itse olisin jättänyt paikalleen ja olisi vaari saanut hävittää moisen otuksen..:)

Eloise kirjoitti...

Nuo Pnetikin kynttilät on mun suosikkeja ja polttaisin kynttelikössä pelkästään niitä, ellei niitä kuluisi tässä perheessä niin paljon. Kivoja värejä, palavat kauniisti ja pitkään, kaunis pinta... Hinta on ainoa heikkous, mutta välillä voi sortua :).

Tirriliisa kirjoitti...

hiirulaiselle oli tullut jano:( Todella ihania ostoksia! Ihana tuo lehtiteline.Minulla ei ole tuollaista Nomination korua, mutta on kyllä kiva idea joten kannattaisi varmasti sellaista harkita.

tuksu kirjoitti...

Aivan Ihania ostoksia:) Nomination koru on kyllä IHANA :) Mä haluan seuraavaksi siihen "Madonnan". Minusta se Mummin koruun sopisi Nii-in hyvin:) helmikuussa on nimppari, joten silloin (viimeistään).
HUI!hiirtä! Mä oisin vaan laittanu kannen astian päälle ja odottanut VAARIA. Siis mikään ei ole NIIN inhottava kuin hiiret ja sen sululaiset! Sori te, joilla lemmikkeinä noita "inhottavuuksia" on...
Mukavaa alkanutta viikkoa sinne:)
tuksu