torstai 3. helmikuuta 2011

Niilolla on asiaa...

Mammaaaa...

tuuppas kattoon....
Alma on lumisateessa, pitäisköhän päästää sisälle?
"Voi ei, siellähän on ihan 'koiranilma' siis taas sataa lunta", mamma vastaa. Almaaaa tule sisälle jo...., mutta Alma kääntää selkänsä ja nauttii sateesta. Sisälle ei siis mitään kiirettä:)
Kukkaihmisiltä haluaisin kysyä, kun itse en ole koskaan talvehdittanut pelargoneja. Mitä ja koska näille pelargonioille pitää tehdä?

Huomenna Vaari hakee keskimmäisen lapsenlapsen viikonlopuksi mammalaan sillä välin, kun mamma on töissä. Ihanaa, kun pikkumies on mammaa sitten vastassa töistä! Mitähän kivaa tehtäis viikonloppuna?

15 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Mukavantuntuista tuo Alman touhuilu pihalla vapaasti, noin vain kotieläimet olla maalla.

Kohta meilläkin lapsenlapsi, kivaa :))

Sirkku kirjoitti...

Tuo kuva pelakuun yläpuolella:
onko ne vattupuskia vai mitä tuolla ulkona?

MaMMeli kirjoitti...

Hei, Sirkku!

Juu, vattujahan ne ovat. Kotimme etuovelta kuvan nappasin ja kesällä on mukava aamulla mennä syömään aamupala suoraan pensaista:)

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä Almalla oli hauskaa, turhaan Niilo kisu hermostui..:)

Katja kirjoitti...

Ihanat kaverukset :)
Sun pelargonia on paljon paremmassa kunnossa kun minun. Otin jo kuvatkin että laitan blogiin ja kyselen neuvoja.

JaanaElina kirjoitti...

Eikä.
Miten suloinen Niilo.
Almakin on niin ihana.

Tänne on vaarallista tulla vierailulle.Mulle tulee aina vaan syvempi koirakuume.

Pelakuu näyttää ihan virkeältä.En tosin osaa neuvoa mitä sille pitää tehdä.
Millonkahan sen mullat vaihdetaan ja lannoitetaan.

Mukavaa loppuviikkoa

LENNU kirjoitti...

Koiranilmaa täälläkin. En osaa antaa vinkkiä pelaguulle.
Kauniita valaisiamia teillä.

Susanne kirjoitti...

Ihania nuo sinun eläinystäväsi!:)
Pelargonisi näyttää hyvältä. Todella hyviä ohjeita sen ja muiden kukkien hoitoon löytyy Sariwin blogista. Juuri nyt oli postaus pelargonin hoidosta. http://sarinpuutarhat.blogspot.com

Sirkku kirjoitti...

Onko sulla jossakin blogin historiassa lähikuvaa noista vadelmapuskien tukipuista? Jos ei ole, niin nappaa kuva tänne lumien sulettua.

Mimmi kirjoitti...

Mulla aikoinaan usein oli pelakuut talvenn yli. En tehnyt nnille mitäänn. En yhtikäs mitään. Ja silti kukkivat aina seuraavana kesänä. Mukavaa viikonloppua!

Taina kirjoitti...

Sorppa, että kommentointini on niin vähäistä. Nuoriso valtaa koneen tai sitten aika vaan ei yksin riitä. Korttibisnes paisuu paisumistaan ja vie aikaani iltaisin ja viikonloppuisin.Huomennakin olen lähdössä Helsinkiin askartelumessuille.
Edelliseen postaukseen sen verran, että meillä on myös lapset opetettu työntekoon ja ovatkin oikein ahkerasti kesä ym. töitä itselleen hankkineet. Tuo rahan käyttö pojilla on harkittua, mutta tytär ja minä osataan tuhlata. Ehkä tytöillä on enemmän kivoja houkutuksia.Nyt meillä siivotaan ja sitten tehdään pizzaa ja saunotaan.
Postauksiasi on niin kiva lukea ja huomaan usein meissä samoja piirteitä, esim rannekorun ostosi:)))Minä nimittäin ostin joulun alla itselleni myös rannekorun (Pandora)ja siihen muutaman "hilavitkuttimen". Sainpahan ainakin mieleisen. Oikein ihanaa viikonloppua teille sinne Kivimäkeen!!!

LeenaJohanna kirjoitti...

Minä olen jostain lukenut että Pelakuulle paras mullanvaito aika on 6.-14.2.
Ja lannoitusta mukaan.
Ihania kuvia Niilosta ja Almalla niin kiva ilme.

Myllymuksut kirjoitti...

Helmikuun lopulla kannattaa mullat vaihtaa ja sitten leikata pistokkaita noista pidemmistä oksista. Pistokkaat vesilasiin n. 2 viikoksi ja sitten multaan.

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos, vinkeistä...siis mullan ostoon ja helmikuun lopussa vaihdetaan ne. Kiitos, Johanna myllymuksuista ei olisi tullut mieleenkään nuo pistokkaat !!!!

Jopin emännät kirjoitti...

Pistokkaisiin muuten ei tule kunnon juuria... mäkin liotin ensimmäisiä pistokkaita viikkotolkulla vesilasissa ennenkuin anoppi valaisi ettei tarvitse..

Ja nyt näemmä kirjautuneena eri profiililla kuin aikaisemmassa viestissä mutta haitanneeko tuo mitään :D Tunnistat varmaan kuka täällä pelargonia vinkkejä jakelee..