keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Onnellinen äiti ja Kivimäen valaisimia :)

Kollaasi Kivimäen valaisimista. Meillä kaikilla on joku intohimo sisustusjutuissa. Minulla on valaisimet. Kaupoissa käydessäni tiirailen aina liikkeen valaisimet. Meiltä puuttuu yläkerran aulasta kaksi valaisinta, mutta sopivia en ole löytänyt...joten niin kauan ollaan ilman, kun mieleiset löytyy;)Olen saanut erikoisesti tänään tuntea tyttäristäni iloa:)

Esikoinen, joka kuvassa on morsian sai tänään todistuksen sairaanhoitajaksi valmistumisesta. Ehkä viikon päästä juomme lähisukulaisten kanssa valmistumiskahvit. Pyysin, että hän ottaisi silloin mukaansa sairaanhoitajan asun, että saisin ottaa hänestä kuvia. Sanoin, että äiti-mamma saa laittaa sitten sen kuvan poikien sotilaskuvien viereen. Ihailla vielä vanhanakin niitä ja tietenkin esitellä toisille mammoille ;)
Kuopus tässä kuvassa on rippipäivänään. Hänen puolestaan iloitsin tänään, kun hän kävi työnhaku reissussa ja sai kesätöitä. Oli vielä luvattu, että tarpeen mukaan häntä voidaan pyytää ilta- ja viikonloppu töihinkin:) Kuopus onkin ahkera ja tunnollinen, vaikka itse sanonkin:)

Meistä on vaarin kanssa ollut tärkeätä, että nuoret hakisivat aina kesätöitä ja oppisivat tekemään erilaisia hommia. Saammekin olla kiitollisia siitä, että nuorillemme on aina järjestynyt jotakin työtä, vaikka se ei olisikaan ollut aina sitä mieleisintä. Hyvin he ovat aina hommansa hoitaneet ja koskaan ei ole tullut negatiivista palautetta. Rahaakin ovat siten oppineet järkevästi käyttämään, kun se on ollut omalla työllä tehtyä. Tästä kyllä iso kiitos kuuluu vaarille...mammeliin lapset eivät ole tulleet rahankäytössä ja se on HYVÄ se. Tai siis minähän nimenomaan OSAAN käyttää rahaa ;)

6 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Olipa kiva postaus tyttäristäsi. Hienoa, miten paljon annat positiivista palautetta heistä:) Kun olette tänne Jkl:ään päin tulossa vinkatkaa, niin laitan vinkkejä, jos vielä tarvitsette.

Irmastiina kirjoitti...

Kauniita valaisimia teillä onkin.
On ihanaa, kun lapset löytävät oman tiensä elämässään. meillä myös tytär oli aikanaan kesätöissä ja nyt hänen poikansa ovat kesäisin töissä. Nuoret oppivat tuntemaan raha arvon..:)

tuksu kirjoitti...

Onnea Sinulle, Mammeli!
Onneen on hyviä syitä! ONNEA!!!!
Ja kiitos, kun toit nuo kauniit tyttäresi kuvina meillekin:)
Ihania lamppuja.
ja iloksen taas yksi yhteinen piirre meillä.
Lamppufriikki olen minäkin. Erityisesti oikeasti vanhat kristallivalaisimet ovat minulle mieleen, mutta joskus ihan nykyajan lampuistakin on mieluisa löytynyt:)
Ja raha, minäkin osaan sen käytön:) :)
Mukavaa päivää sinne
tuksu

Liisa kirjoitti...

Onnea teille sinne, juhlat tiedossa!! Onnea myös kesätyönsaannista tytölle. Meillä on kans kuopuksen rippijuhlat tiedossa kesäkuussa.

Kauniita lamppuja Kivimäen torpassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi ja pidän siitä kovasti. Kirjoitat aina niin kauniisti perheestäsi, että tulee itsekin hyvälle mielelle. Olet juuri niin ylpeä perheestäsi kuin äidin kuuluukin! Kiitos blogistasi! T: Tea

Myllymuksut kirjoitti...

Terveisiä naapuriin :D