perjantai 18. helmikuuta 2011

Nuppu mustanenä

Meidän Nuppu on kuusi vuotias, siisti ja fiksu kissa. Käy ulkona aina tarpeillaan ei koskaan siis hiekka-astialla. Kova syömään ja nukkuu mielellään keittiössä sohvalla. Tulee toimeen perheemme koirien kanssa, mutta Niilo kisu sitä välillä ärsyttää. Joskus Nuppu loukkaantuessaan lähtee reissuun ja viime kesänä oli n. viikon "matkoilla" kun hermostui poikamme perheen Nenna-koiralle. Nuppu sai toiseksi nimekseen Mustanenä, koska nenän vieressä oleva ruskea läikkä oli pienenä musta.

Pentuna Nuppu hyppäsi pesukoneeseen ja pyöri vähän aikaa kirjopyykin kanssa, kunnes mammeli pelasti sen koneesta. Loppu oli lähellä, mutta ihmeen kaupalla Nuppu siitä selvisi. Siksi Nuppu oli julkkis vähän aikaa..sitä kuvattiin Iltasanomiin, Aamulehteen, Oho-lehteen, Lemmikkilehteen ja Keskisuomalaiseen. Nykyisin Nuppu ei enää julkkiksena viihdy vaan viettää leppoisaa maalaiselämää:)


Kiitos kaikille kehuista edelliseen postaukseen...Kuva taitaa valehdella, kun ei sitä enää tyttöseltä näytetä...kuvasta olen lihonut ja noin totinen olen harvoin...yleensä nauran ja höpötän karjalaista verta, kun minussa runsaasti virtaa;) Mammeli olen kuitenkin sisältä, uskokaa pois:)

Mukavaa viikonloppua kaikille teille ihanille ihmisille...minä täällä silmätulehdusta ja flunssaa poden ja tänään jouduin olemaan pois töistäkin....mutta kyllä tämä tästä:)

14 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Voi ihana Nuppu, pieni mustanenä. Karjalainen iloisuus on lahja, vai mitä....:))

Anonyymi kirjoitti...

Joka Luojan päivä seuraan elämääsi siellä jossain...kauniisti kirjoitat perheestäsi, elämästäsi. Uskaltaisimpa minäkin perustaa oman blogin! Ettei vaan sinunkin työpaikkasi olisi huonossa "hapessa"...tarkoitan hometta, kun noin oirehdit, terve ihminen?
Leppoisaa viikonloppua, surustanne huolimatta.
Marja-Leena

Katja kirjoitti...

Nätti on kissa :) ja nuorekas emäntänsä :))

Marianne kirjoitti...

Voi sun silmätulehdusta, että pitikin sattua, ja vielä viikonloppu edessä :/

Ihana nuppunen <3
(ja nyt puhuin kissasta)

PikkuBertta kirjoitti...

Voi tuota Nuppua,mitä on joutunut kokemaan...onneksi sait pelastetuksi koneesta.
Meilläkin oli monta vuotta sitten Kisu-Misu,valkoinen angorakissa,...se otti ja lähti omille teilleen,eikä löytynyt,vaikka kuinka etsittiin...kyllä sitä itkettiin
Toipumista ja leppoisaa viikonloppua:)

tuksu kirjoitti...

Parannusta silmätulehdukseen. Tiedätkö, kun kerroit, muistan lukeneeni jostain lehdestä kissasta, joka joutui pesukoneeseen...Onneksi selvisi:)
Ja että se olikin teidän pikku-kisu:)
Mukavaa viikonloppua sinne!
tuksu

tarutikki kirjoitti...

Kaikkea voi sattua, vaikkapa kissa kirjopyykissä. Hyvä, että tarinalla on onnellinen loppu:)

seijastiina kirjoitti...

Ihana Nuppu ,on söpö ja aika kenkusti kävi, kun koneeseen joutui.
Meillä Monakissa vähän outo, ulkoa juoksee yhtäkkiä mökillä sisään pissille, eli on ulkosiisti vissiin, ei tee ulos tarpeitaan ;D

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihana on kisuliini<3
Vai pesukoneessa. Onneksi selvisi.
Meillä myös kissat ärsyttävät toisiaan.
Varsinkin nyt kun ovat nokat vastakkain kun eivät tarkene ulkona. Välillä rähisevät ja karvat lentää.
Kivaa viikonloppua ja koitetaan tarjeta!<3

Johanna kirjoitti...

Oi, onpas Nupulla ollutkin hurja kokemus. Onneksi selvisi siitä!

Pikaista paranemista flunssasta ja silmätulehduksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Tuassiisa mie tiällä köpäkehän :) mutta ku tiällä on oikeesti mukava piipahtoo kylässä .. ja varsinnii nyt ku sie tulit essiin sieltä komerosta. Ensin kahoin et tyttös kuvan oot laittanna mut sit ol pakko toeta et Mammelihan se on :) Ihankos sie implantteja laitatat ? Miekii tykkeen kissoista mutta vain näin kuvissa .. sen verran allerkinen oon niille. Toivottavasti suat silimäs noppeesti terveiks ... paljon terkkuja hanne

Jaana kirjoitti...

Voi kisua, onneksi selviytyi!!
Meidän kissat on niin itsenäisiä ja itsepäisiä, haluaisin sylikissan..kumpikaan ei viihdy sylissä :(
Ja meidän Aatu koirus tykkää jahdata kisuja, se raukka ei voi mitään vietilleen, oikein näen kuinka se yrittää mutta pakko on mennä kintut solmussa kun kisut oikein ärsyttää :)
Paranemisia!!

Tuuli kirjoitti...

Nuppu-kissa on tosi söpöläinen, mustanenä ihanainen! Onni onnettomuudessa, että pelastui! Ihan meni kylmät väreet kun luin tarinan.

Silityksiä kisulle ja paranemisia mammelille, otahan valkosipulia reipas annos, villasukat jalkaan ja viltin alle hyvän kirjan kanssa. Eikä yhtään tekisi pahaa ottaa pikkuruinen tujaus konjakkiakin... ;)

Flunssasta huolimatta oikein mukavaa viikonlopun jatkoa Kivimäkeen!

Irene kirjoitti...

Nuppu on niin kaunis otus! Onko se joku rotukissa, kun turkkikin on noin pitkä?
Tuo pesukonejuttu pelotti minua kovasti, kun hoidin paria kissaa tammikuun. Varmistelin ja ekstravarmistelin, ettei kumpikaan kissa ollut hypännyt rumpuun ennen pesua ja kuivausta.
Ihmepelastuminen Nupulla!