lauantai 5. helmikuuta 2011

Tänään

Kiitos kaikille teille esirukouksista! Tuntuu niin hyvältä, että tietää monen muistavan viedä meidän mummua Jeesuksen eteen rukouksin :) Nyt eletään vaan hetki kerrallaan ja toivotaan, että mitään takapakkia ei tulisi. Tänäänkin kävimme katsomassa mummua ja hän oli virkeä, vaikka tilanne onkin vakava.

Päivä vain ja hetki kerrallansa, siitä lohdutuksen aina saan. Mitä tuokin päivä tullessansa, Isä hoitaa lasta armollaan. Kädessään hän joka päivä kantaa, tietää kaiken mitä tarvitsen, päivän kuormat, levon hetket antaa, murheen niin kuin ilon seesteisen.

Keskimmäinen lapsenlapsemme on siis mammalassa viikonlopunvietossa. Tässä kollaasissa hän poseeraa eri-ikäisenä. Hän on pirteä, iloinen ja touhukas. Hän on nyt 4-vuotias ja kova juttelemaan. Tällä hetkellä hän tekee tähteä hamahelmistä ja syö välillä herkkuja. Tässä herkuttelussa on tainnut tulla mammaansa, vaikka onkin pieni ja hoikka poika. Popcornit, suklaa ja mehu on nyt vuorossa. Kyllähän me välillä oikein ruokaakin syödään, että isi ja äiti älkää olko huolissanne ;) Mamman ja tädin keskellä poika nukkuu ja illalla ottaa kaulasta kiinni ja sanoo: Mamma, mää rakastan sua :)

5 kommenttia:

-T kirjoitti...

Toivotaan parasta ja viedään rukouksia Taivaan Isän eteen! Tuon laulun sanat on hyvä pitää mielessä aina, tuli mitä tuli...

Ps. Meilläkin 4v lapsi tykkää hamahelmien rakentamisesta :)

Mari kirjoitti...

Toivotaan oikein kovasti, että anoppisi paranee :( Voimia sinne teille! Suloinen lapsukainen kuvissa...

Susanne kirjoitti...

Raskasta on kun joku läheinen ihminen sairastuu vakavasti. Toivon kovasti että anoppisi paranee! Voimia teille kaikille sinne!

Ihanalle kuulostaa keskimmäisen lapsenlapsen, pienen 4-vuotiaan olo siellä mammalassa:)

Irmastiina kirjoitti...

Toivotaan mummulle kaikkea hyvää..
Ihnania kuvia pikku vieraasta..:)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voimia ja jaksamista mummulle ja teille <3
Tuon virren lailoimme perjantaina isäni hautajaisissa, se on niin moneen hetkeen sopiva.
-päivi-