sunnuntai 6. helmikuuta 2011

"Pikkupojat" suksilla :)

Pikkumies ja vaari lähdössä hiihtolenkille. Vaari tuskailee ensin pikkumiehen siteiden kanssa.
Jalassa on ja menoksi, sanoo vaari.
joo, joo, mutta kun nää sukset ei tottele......
ylös vaan ja vaarin perään.
Tuolla kaukana se pikkukulta jo hiihtää.
No, mitäs te nyt jo tulitte, kysyy mamma? No, kun oli niin huono latu sanoo 4-vuotias miehenalku :) Mamma saako ottaa jo sukset pois? Saa tottakai, sanoo mamma. No, kun vaari sano, että ei heti saa antaa periksi.....Niin no vaari on kanssa pikkupoika välillä ja ei ymmärrä jos latu on kerran huono...;)
Alma jo odotteleekin kaveriansa leikkiin.
Alma, Alma anna keppi tänne....
Ninni mummo katselee vierestä"naperoiden" touhua karvoissaan heinänkorsi. Se oli juuri ollut lampaita ruokkimassa mammelin kanssa, Ninnillä ja mammalla on näitä mummujen touhuja:)
Alma pitää puukeppinsä visusti itsellään ja juosta nauttii pitkin pihaa. Alma tykkää pikkupojasta kovasti ja he painivatkin ja halailevat jatkuvasti :)

Nyt rakas viikonloppu kaverimme onkin jo kotonaan...hienosti meni, yhtään ei ikävöity äitiä ja iskää. Mammelin ja vaarinkin sai poika nauramaan hassuilla jutuillaan:)

Mummuakin kävimme katsomassa. Hoitajien toivomuksesta kerralla saa olla vain kaksi henkilöä n. 10 min. Mummu oli virkeä ja kovasti juttutuulella. Saihan nyt ensimmäistä kertaa vasta puhutuksi muutamaan päivään. Kaikki on vielä epäselvää, mutta Taivaan Isään luotetaan, kaikki on hänen kädessään :)

5 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Mukavaa yhdessä oloa ja ulkoilua, ihanaa, ja koiratkin nauttii ♥
Hienoa ,että mummu voi paremmin, oikein kiva.
Hyvää leppoisaa iltaa, ja levollista yötä teille ja voimia ♥

Liisa kirjoitti...

Kyllä nuo yhdessäolot lapsien kanssa on ihania.

kisu kirjoitti...

Ihana pikku suksittelija! Noi mummula-viikonloput/yökyläreissut on lapsille niin tärkeitä ja rakkaita, muistan omat reissut ja omat lapset odottavat niitä reissuja aina innoissaan. Ja kylläpä se mummukin täpisee odottaessaan :o)

Lähisen sairastuminen on raskasta aikaa. Voimahalauksia lähettelen.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-kisu-

Irene kirjoitti...

Voi, ihania hiihtokuvia pikkumiehestä ja vaarista. Just eilen käytiin miehen kanssa lenkillä pikkuisen neidin nimiäisten jälkeen. Sanoin miehelle näkeväni hänet muutaman vuoden päästä hiihtolenkillä pikkuisen kanssa. Tosin taitaa kävellä laudat jalassa ihan vaan pikkuisen kerrallaan. Onhan se niin outoa alussa ja sitä jaksaa alussa ihan vaan vähän kerrassaan.

Tuuli kirjoitti...

Ihana pikkuhiihtäjä! On se kumma kun ne sukset ei heti tottele. Pikkumiehelle terveisiä, että sukset täytyy ensin kesyttää, kyllä ne siitä oikeaan suuntaan sitten lähtevät ja hiihtäminen on tosi hauskaa!

Mukavaa talvista viikonjatkoa Kivimäkeen!