torstai 31. maaliskuuta 2011

Punainen out, vihreä in :)

Tänä iltana oli Tuomasmessun harjoitukset. Meidän pienessä seurakunnassa järjestetään ensimmäistä kertaa omin voimin Tuomasmessu. Vaarilla ja mammelilla on messussa tehtävät: laulamme ja luemme raamatun tekstit. Harjoituksista tultuamme nautimme yhdessä Aino-jäätelö uutuutta vanilja-valkosuklaa.....en ihastunut oikein tähän makuun, kyllä oikea suklaa voittaa valkosuklaan AINA :)
Punainen on siis lähtenyt varastoon Kivimäestä ja vihreä valtaa pikkuhiljaa keittiötä ja ruokailuerkkeriä. Keittiön valaisimesta lähti punamarjaiset mansetit ja vihreänvoittoiset tulevat tilalle kunhan mamma jaksaa ne jostain kaivaa.
Mustaviinimarjakranssi saa pääsiäiseksi uudet koristeet peltisydämet otin talteen ensi syksyksi. Laskosverhot asensin jo paikalleen niiden päälle haluan vielä romanttisen kapan.
Hyllyyn hiipii puput ja vihreät mariskoolit....kevät...kevät...kevät soi mammelin sydämessä.....

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Mammeli,kiitos kaunis <3

Hyvä Mieli kirjoitti...

Hei, tulin vastavierailulle. Täälläpä onkin jo mukavia kevätvalmisteluja. Kovasti odotetaan kevättä.... ja kesää. Hitaasti etenee tämä loska-aika, vielä niin kirpeitä pakkasöitä :( Mukavaa viikonloppua!

tuksu kirjoitti...

Ihanan keväistä on teillä jo tupasessa, ainakin :) Ulkona taitaa olla samanmoiset kinokset, kun täälläkin päin hämettä :)
Mukavaa iltaa sinne
tuksu

Suvi kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa tuo jäätelö! Minusta valkosuklaa on ihanaa :).

Vihreä on kyllä tosiaan niin keväinen väri!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä, tuosta suklaa jutusta..:D
Kaunista tuo hento vihreä!

Lovviisa kirjoitti...

Ilosta huhtikuuta ja oikein mukavata viikonloppua kammarista:)

Anonyymi kirjoitti...

heipsistä hei Mammeli !
Aurinko on paistanut koko päivän NIIN kauniisti ... mutta tuuli tuivertaa ja muistuttaa et on vielä talvi, hrr.. Enpä yhtään ihmettele et lukijoita piisaa :).. mukava et on arvontaa tulossa :-)
Millä sie oot kiinnittäny nuo verhot? Aivan ihanan keväistä teillä jo onkin Hyvää ja rentouttavaa viikonvaihdetta Mammeli t. hanne

Kesäkukka kirjoitti...

Mukavaa perjantai-iltaa teille!

ps. laitoin sähköpostia :)

Irene kirjoitti...

Kaunista sinistä päivää näkyy sieltä teidän akkunoista.
Kyllä sitä nyt voi jättää hyvästit taasen punaiselle ja toivottaa kevään vihreän ovesta sisään. Näyttävät huoneet taasen niin raikkaalle.

Lila kirjoitti...

Kauniita kuvia:)
Minun blogissani olisi sinulle haaste:)