perjantai 1. huhtikuuta 2011

Paljon kiitoksia :)

Nyt kyllä yllätitte minut. Tervetuloa uudet lukiani:) Nopeammin kuin luulinkaan saan järjestää arvonnan. Heti, kun saan hankittua arpajaisvoiton alkaa lupaamani arvonta. Nämä ruusut haluan antaa teille kaikkille 151 lukijalleni , KIITOS, että olette olemassa!!! Ilman teitä olisi blogini varmasti kuivunut ja mammelin hymy hyytynyt;) Kiitos myös teille satunaiset kylässä kävijät, tulettehan toistekkin :)
Minulla on viime aikoina ollut huolta Ninni-mummusta. Ninni on melkein 13- vuotias cotton de tulear.Ninnillä on monta vuotta ollut osa nisistä rikki ja välillä aina raapii vatsansa verille. Olen kokeillut vehnätöntä ruokaa, mutta se ei ole auttanut. Lääkärikään ei osannut sanoa mistä moinen johtuu...nyt vatsanahka on ärtynyt ja laitoin Ninnille kauluksen, että ei pääse sitä nuolemaan. Viikonlopun rasvailen ja maanantaina soitan lääkäriin.....Ninni on niin uskollinen Mammelin ystävä ja luulen, että kauaa Ninni ei enää pysy voimissaan.....katsotaan, toivotaan ja muistetaan Ninniäkin rukouksin:)

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Voi Ninni parkaa :/ Toivotaan että vaivat vielä hellittävät!
Onnea sinulle mahtavasta likijamäärästä.
Leppoisaa viikonloppua ja Ninnin hoivailua ♥

Johanna kirjoitti...

Ninnille pikaista paranemista! Toivotaan että vaivaan löytyy syy, ja hoito.

Tuula kirjoitti...

Ninnille paranemisia! Todella mahtava lukijamaara!!!

LeenaJohanna kirjoitti...

No voi Ninni raasua.
Toivottavasti vielä helpottaa.
Upea lukijamäärä. Hienoa<3
En kyllä ihmettele lainkaan. Täällä on aina niin kiva kyläillä.
Kivaa viikonloppua!<3

Irmastiina kirjoitti...

Voi, Ninni poloista... toivotaan, että tohtori osaa antaa oikean salvan ja Ninni paranee..:))
Ihminen, jolla ei ole mitään lemmikkiä ei aina
ymmärrä, miten tärkeitä perheenjäseniä niistä tulee.... olipa sitten koirulainen, kisu, pupu tai mikä vain.

annamari kirjoitti...

Voi, voi Ninni-ressua! Meillä asustaa 14v westie-mummu, jolla on aina ollut huono iho ja ihottumaa. Tuli mieleeni muutama 'hyväksi havaittu' juttu, jotka halusin kertoa, jos vaikka joku Ninniäkin auttaisi.

Kaulurin tilalla meillä on monasti pidetty jotain vaatetta. Esim. pienet poikien bokserit (housut jalkaan sepaluspuoli ylöspäin ja häntä sepaluksesta ulos ;)) ja T-paita. Housun- ja paidankaulukset voi sitten liittää yhteen vaikka tarranauhan palasilla tms. Toki käsistään kätevä muotoilee esim. ihan aikuisten T-paidasta muutamalla pistolla koiralle sopivan 'pyjaman'. Meillä ainakin koirat inhoaa kauluria, joten siksi on käytetty muita tapoja.

Jonkunlainen ravintolisä öljy (esim. Eforion, Nutrolin, Viacutan tms. -näitä saa apteekista, eläinlääkäristä ja joistain eläinkaupoista) koiran ruokaan lisättynä on aina hyväksi noissa ihojutuissa, etenkin kylminä ja kuivina talvina.

Ihottumaisen alueen peseminen on myös meillä usein auttanut rauhoittamaan tilannetta. Eli pesu jollain ei-kuivattavalla shampoolla ja tosi tarkka huuhtelu ja kuivaus. Hyvin kuivatulle ja ilmakylpyjä saaneelle iholle sitten rasvaus, jos on tarvetta.

Tällaisia 'kotikonsteja' on meillä vuosien varrella kertynyt. Toivon Ninnille kaikkea hyvää ja pitkää, tervettä elämää!

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos Anna-mari hyvistä vinkeistä...kokeilen tuota ravintolisäöljyä...pesu on myös vähän auttanut. Tällä hetkellä Ninnillä on side kiedottu vatsanympärille ja sekin on pysynyt. Kiitos myös muille myötätunnosta <3

Sara kirjoitti...

Ninnille vointeja ja monta elinvuotta lisää!! Koiranomistajana tiedän, että nuo ihanat karvakasat ovat osa perhettä!

Unelma kirjoitti...

Kiitos, kun kävit vierailulla blogissani. Piti tulla oikein katsomaan Ninnin kuvaa. Olen ollut lukijasi pitkään, mutta harvoin kommentoin. Minulle on kertynyt niin paljon blogiystäviä, että aika ei meinaa enää riittää kommenttien kirjoittamiseen.
Ninni on kyllä suloinen. :-)