torstai 3. maaliskuuta 2011

Vihertää ja "Suloinen" kypäräpää;)

Koska kevättä on mammelilla rinnassa ja ulkona ei vielä pitkään aikaan viherrä...alkaa sisällä vihertämään pikkuhiljaa...Vihreät kipot, kapot esille ja vihreät tekstiilit astuu esiin vähän myöhemmin. Alemman kipon ostin antiikkiliikkeestä joskus muutama vuosi sitten ja tykkään siitä kovasti.
Monella teillä perheessä on suloisia pikku kypärämyssypäitä...minullakin on sellainen, ei tosin pieni ja eikä kai niin suloinenkaan, mutta minun mielestä aikas ihana;) Tämä minun palleroiseni lähti aamulla hiihtämään innolla.....lapsena hyvä kilpahiihtäjä, mutta kuinkas tänään kävikään...mammelin murmeli pyllähti ja satutti vähän selkäänsä....No sellaista sattuu ja ylösnouseminen kuulemma ei sujunut ihan yhtä hyvin, kuin nuorempana:)

Nyt me vaarin kanssa katsellaan Idolssia ja herkutellaan...onhan meillä hiihtoloma....Viereisessä huoneessa kuopuksella on kolme likkakaveria ja siellä taitaa olla tällä hetkellä sama meno, kuin vanhuksilla:)

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi mammelin pientä kypäräpäätä... toivottavasti selkään ei pahasti sattunut..:))
Ihania vihreitä lasiastioita!

tuksu kirjoitti...

:)Ihana! Terkut myös sille "pikkupalleroiselle"
tuksu

Eva-Liisa kirjoitti...

Mukavan näköinen palleroinen siellä kypärä päässään;) Kivaa viikonloppua .

Tytär, iso-sisko, äiti, anoppi, lähihoitaja, Hannele-mummu... Tappara-fani... geokätköilijä...eläkkeellä 01.09.2020 :) kirjoitti...

pöö velipoika!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Pakkohan se on piristee Mammelin päivvee laittamalla tää pieni kommentti, ku niin ihanasti sitä toivot tuossa sivupalkissa :-)
Meilläki pappa hiihtää päivittäin. Mie kävin hiisimässä 5km ja kolome seuravvoo päivvee olin niin kippee ettei jalaka noussu ku lahkeesta nostamalla :-) Terkkusin hanne