torstai 14. huhtikuuta 2011

Huovutusta ja höpinää;)

Kuka muistaa tämän Julia konvehtirasian? Sain tämän n. 30 vuotta sitten lahjaksi ja kaappeja penkoessani löysin sen pitkästä aikaa. Sisällä siellä on vanhoja korujani ym. pientä roinaa...täytyy joskus aukaista kansi ja esitellä teille mammelin korut nuoruusvuosilta:)
Eilinen kännykkäpussi sai tälläiset koristeet ja Vaari-nalle sekä mammeli-nalle rusetit:)
Pari munaa huovutin tänään automatkalla luotto hammaslääkärilleni. Vaari siis ajoi ja mammeli tikutti vieressä huovutusneulalla;) Tänään hiottiin kolme hammastani pilareiksi ja niissä on nyt väliaikaiset paikat. Viikon päästä asennetaan silta paikalleen. Olen ollut nuorempana KAMALAN pelokas hammaslääkärillä, mutta nykyisin en pelkää kun hammaslääkäri on niin taitava. Tänään kuitenkin voin huonosti, mutta luulen sen johtuneen pitkästä ajasta, jonka olin suu auki tai sitten puudutuksesta. Minulla pitäisi käyttää puudutusaineita, jossa on mahdollisimman vähän adrenaliiniä, koska helposti puudutusaineista alkaa sydämeni läpättämään ja tulee huono olo. No olen lapsuudesta asti ollut vähän neuroottinen kaikkien lääkäri juttujen suhteen, vaikka niissä ei mitään pelättävää olisikaan. Huomenna olisi edessä verikokeet ja sydänfilmi, mutta taidan tarvita vaarin viereeni kököttämään....ja tämä mamma on sitten synnyttänyt neljä lasta...ei uskoisi ;)

7 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Kumpa suklaarasiat olis vieläkin noin kauniita!

Mulla on hammaslääkäri- & lääkärikammo myöskin, kiitos lapsuusajan huonojen kokemuksien:( jotenkas toivotan tsemppiä tämänpäiväiseen koetukseen!

Lovviisa kirjoitti...

Täälläkin podettu aikasemmin hamppilääkärikammoa...Kiitos uusien noppeitten menetelmien ei tartte ennää:)

Pami kirjoitti...

Oi, kuinka kivoja huovutusjuttuja. Minä en kyllä uskaltaisi huovutusneulan kanssa olla autossa :-). Ovat mokomat niin teräviä, että paikallaankin ollessa saa olla varovainen!

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis tuo rasia, ei ihme, että olet sen säästänyt.
Ihania nuo huovutukset!

Itselläni on ihan hirveä hammaslääkäri pelko. juuri ja juuri tarkastaa saa ilman puunnutusta..:)

tuksu kirjoitti...

Ihana rasia! Tutulta kuulosta tuo hammaslääkäripelko. Mulla oli vaari kaverina, kun itse kävin...että tuttua on!
Oletkos huomannut meidän Wanhan Mummulan arpajaiset! pistä lippu sisään :)
tuksu

tarutikki kirjoitti...

Ihan alkuun kiitos kommenteistasi, ne piristävät välillä niin uupunutta mieltä. Ihanat nallet olet huovuttanut. Hammalääkäripelko on tuttu tunne täälläkin ja aivan liian harvoin tulee siellä käytyä. Lapsuuden kova kokemus on ehkä yksi syy pelkooni.

Esmin kirjoitti...

Minulla on samanlainen rasia vanhempieni luona vanhan työpöytäni laatikossa - täynnä vanhoja korujani & muuta "tärkeää" teiniajoiltani vuodelta muutaman kymmenen vuoden takaa.