keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Pääsiäismietteitä ...

Töissä kun tehdään kovalla tohinalla pääsiäiskoristeita ja lauletaan pääsiäislauluja tulee mieleen miten sitä tänä vuonna Kivimäessä Pääsiäistä vietetään? Varmasti aika perinteisesti.....toivon, että kaikki lapsemme perheineen käyvät mammalassa syömässä ja aikaa viettämässä:) Toivomuksia ruuan ja kahviherkkujen suhteen, otetaan perikunnalta vastaan;)
Tämä kännykkäpussukka innostus nyt sitten valtasi mammelin.....uusiversio on nyt kuivumassa koristelua vaille valmis. Seuraava onkin jo suunnitteilla ja se tehdään omien "tyttöjen" villasta, siis Helmin ja Hilman;)

Ensi sunnuntai-aamuun on siis aikaa osllistua ARVONTAAN, kiitos innostuneesta osallistumisesta ja TERVETULOA uudet lukijat :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavilta kuullostaa pääsiäissuunnitelmat. Voi kunpa meidän perheenki joku kutsuisi syömään =(

Jaana kirjoitti...

Meidän pääsiäis suunnitelmat on ihan uudet tänä vuonna, kun lähes kaikkina aiempina vuosina ollaan lähetty kipinkapin heti vapaiden alettua kohti pohjosta..nyt ollaan sitten kotona, joten saas nähdä mitä tästä kehkeytyy..
kivaa pääsiäisen odottelua sinulle!

LeenaJohanna kirjoitti...

Mukavat on pääsiäissuunnitelmat.
Tallipihan pääsiäismarkkinat on nyt tulevana viikonloppuna 16.-17.4ja sitten pääsiäisenä on lankalauantaina myöskin. Olen molemmissa mukana.
On sitten suloisia nuo sinun kännykkäpussukat. Hienoa kun omien tyttöjen villoista.
Mukavaa torstai päivää!

Piitis kirjoitti...

On mukava saada läheisiä pääsiäisvieraaksi.
Suloiset kännykkäpussukat ja villa Helmistä ja Hilmasta.
Ed.post. suloista suloisempi nallenappi:))ja mikä tunnearvo sillä on.

Aurinkoista viikonloppua!

^_^Piitis

soletuuli kirjoitti...

Kylläpä yllättäin löysin kivoille sivuillesi. aurinkoista tulevaa pääsiäistä toivottavat hurttatrio sekä lauman ihmiset.

tarutikki kirjoitti...

Kivoja pääsiäiseen liittyviä kuvia kollaasissa. Minultakin löytyy huovutettuja munia.
Söpöjä kännykkäpusseja, huovutus on mukavaa, tavalla tai toisella:)

Pirpana kirjoitti...

Löysin todella kivan uuden blogin... täällä on vierähtänyt jo useampi tovi näitä kirjoituksia lukiessa ja piti liittyä lukijaksi, että voin seurata jatkossakin tätä.
Siellä tuntuu olevan kivoja pääsiäissuunnitelmia.
Minä en ole perheeni kanssa tehnyt minkäänlaisia suunnitelmia, lankalauantaina käydään ajelemassa ja katselemassa pääsiäiskokkoja perinteisesti.
Kaunista kevään jatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

on niin kivaa lukea elämästäsi,kun se on niin myönteistä ja kotoista...olet jo ihan suosikkini ja odotan uusia juttuja....ps,alma on suosikkini