torstai 7. huhtikuuta 2011

Pientä yritystä......

Päätin herätessäni, että tämä aamu alkaa kaurapuurolla...lieneekö tarttunut vaarista tuo ajatus, vaarihan on keittänyt jo ainakin pari vuotta JOKA aamu KAURApuuroa:) Ruokailutottumuksissani on niin paljon korjattavaa, mutta ajattelin nyt ainakin ensiksi vähentää rasvan ja sokerin käyttöä. Jokapäiväiset karkkiherkuttelut siirrän vain viikonloppuihin. Töissä ja kotona lisään salaatin syöntiä ja vähennän muista ruoka-annoksista. Siis yritän järkiperäistää tuota mässäämistä.

Soittelin tänään työterveyshoitajalle, joka määräsi minut verikokeisiin ja lääkäriin.

Kiitos kaikille ihanan kannustavista kommenteista, en ole yksin näiden ongelmieni kanssa:)
Puuroa syödessäni ja kiinanruusua ihaillessani ajattelin, että kyllä tuo tyytyväisyys ja onnellisuuskin varmaan vähän auttaa noissa terveysasioissa. Siis eikös iloinen elämän asenne vähän lisää ikää? ;)
Illalla ulkoilutin Ninniä ja Almaa.....vettä sataa ja lumi sulaa....
Niin harmaata ja koleaa on tänään ollut, mutta kyllä sen kestää kun tietää, että sateen jälkeen paistaa aurinko :) Alma ei tarvitse enää housuja ja Ninni voi jo vähän paremmin. Tiellä vastaan tulevat poikakoirat nostavat kuonoansa ja ihailevat Alman tuoksua;) Ninni on saanut syödäkseen vain lihaa, tummaa riisiä ja raejuustoa. Rasvaan Ninnin vatsaa aamuin ja illoin sekä pesen sen ihottuma-alueen joka ilta.

Huomenna on taas perjantai ja viikonloppu, jippii:)

9 kommenttia:

tarutikki kirjoitti...

Minä olen syönyt kaurapuuroa jo vuosikausia työaamuina aamupalaksi. Viikonloppuna olen sitten leipälinjalla. Olen samaa mieltä, että iloinen mieli auttaa pitkälle. Onneksi Ninni voi jo paremmin:)

maiju kirjoitti...

Minäkin syön välillä kaurapuuroa, laitan hiukan Luomumaitoa joukkoon tai marjoja.

Iloinen mieli ja positiivuus on näkynyt aina kirjoituksissasi, se on kantava voima :)

Sirutuuli kirjoitti...

Aamupuuro olisi järkevää, mutta kun ei aamulla maistu. Olen yrittänyt monta kertaa. Illalla voin kyllä puuroa syödä tai ihan mitä vaan, mutta ei aamulla.

Hannele kirjoitti...

Meillä syödään monesti iltapalaksi puuroa. Aamuisin en jaksa nousta niin aikaisin että ehtisin koululaisille puuroa keittää :D

Irmastiina kirjoitti...

Minäkin aloitan päiväni puurolla... mikrossa vaan "keittelen".
Hienoa, että Ninnikin voi paremmin...D

Lovviisa kirjoitti...

Harmaa aamu täälläkin vaan kyllä se vissiin jo iltapäivästä paistaa...Ilosta viikonloppua:)

tellupa kirjoitti...

Kyllä se kaurapuuro menee aamupalaksi marjasopan kanssa,näin tapahtunut jo vuosia.Harmaata täällä etelässäkin,mutta ei sada.Aurinkoa toivottavasti viikonloppuna=)Hyvää sellaista toivotan sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen syönyt nimenomaan kaurapuuroa aamuisin jo varmaan kymmenen vuotta.Lisäksi laitan aina pakastemarjoja (mustikoita tai punaisia-tai mustia viinimarjoja tai puolukoita ja joskus mansikoita tai omenaraastetta)mukaan,joiden päälle ripottelen makeutusjauhetta (canderellia tms.)Lisäksi lasillinen rasvatonta maitoa ja keitetty kananmuna(jos niitä on noin muutenkin tarjolla).Näillä eväillä jaksan lounaaseen asti.
-MUR-MUR-

Johanna kirjoitti...

Hyvän kuuloisia elämäntapamuutoksia sinulla suunnitteilla! Positiivisella elämänasenteella on kyllä varmasti hyviä vaikutuksia terveyteen :).

Mukavaa viikonloppua!