torstai 7. huhtikuuta 2011

Pientä yritystä......

Päätin herätessäni, että tämä aamu alkaa kaurapuurolla...lieneekö tarttunut vaarista tuo ajatus, vaarihan on keittänyt jo ainakin pari vuotta JOKA aamu KAURApuuroa:) Ruokailutottumuksissani on niin paljon korjattavaa, mutta ajattelin nyt ainakin ensiksi vähentää rasvan ja sokerin käyttöä. Jokapäiväiset karkkiherkuttelut siirrän vain viikonloppuihin. Töissä ja kotona lisään salaatin syöntiä ja vähennän muista ruoka-annoksista. Siis yritän järkiperäistää tuota mässäämistä.

Soittelin tänään työterveyshoitajalle, joka määräsi minut verikokeisiin ja lääkäriin.

Kiitos kaikille ihanan kannustavista kommenteista, en ole yksin näiden ongelmieni kanssa:)
Puuroa syödessäni ja kiinanruusua ihaillessani ajattelin, että kyllä tuo tyytyväisyys ja onnellisuuskin varmaan vähän auttaa noissa terveysasioissa. Siis eikös iloinen elämän asenne vähän lisää ikää? ;)
Illalla ulkoilutin Ninniä ja Almaa.....vettä sataa ja lumi sulaa....
Niin harmaata ja koleaa on tänään ollut, mutta kyllä sen kestää kun tietää, että sateen jälkeen paistaa aurinko :) Alma ei tarvitse enää housuja ja Ninni voi jo vähän paremmin. Tiellä vastaan tulevat poikakoirat nostavat kuonoansa ja ihailevat Alman tuoksua;) Ninni on saanut syödäkseen vain lihaa, tummaa riisiä ja raejuustoa. Rasvaan Ninnin vatsaa aamuin ja illoin sekä pesen sen ihottuma-alueen joka ilta.

Huomenna on taas perjantai ja viikonloppu, jippii:)

9 kommenttia:

tarutikki kirjoitti...

Minä olen syönyt kaurapuuroa jo vuosikausia työaamuina aamupalaksi. Viikonloppuna olen sitten leipälinjalla. Olen samaa mieltä, että iloinen mieli auttaa pitkälle. Onneksi Ninni voi jo paremmin:)

maiju kirjoitti...

Minäkin syön välillä kaurapuuroa, laitan hiukan Luomumaitoa joukkoon tai marjoja.

Iloinen mieli ja positiivuus on näkynyt aina kirjoituksissasi, se on kantava voima :)

Sirutuuli kirjoitti...

Aamupuuro olisi järkevää, mutta kun ei aamulla maistu. Olen yrittänyt monta kertaa. Illalla voin kyllä puuroa syödä tai ihan mitä vaan, mutta ei aamulla.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Meillä syödään monesti iltapalaksi puuroa. Aamuisin en jaksa nousta niin aikaisin että ehtisin koululaisille puuroa keittää :D

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Minäkin aloitan päiväni puurolla... mikrossa vaan "keittelen".
Hienoa, että Ninnikin voi paremmin...D

Lovviisa kirjoitti...

Harmaa aamu täälläkin vaan kyllä se vissiin jo iltapäivästä paistaa...Ilosta viikonloppua:)

tellupa kirjoitti...

Kyllä se kaurapuuro menee aamupalaksi marjasopan kanssa,näin tapahtunut jo vuosia.Harmaata täällä etelässäkin,mutta ei sada.Aurinkoa toivottavasti viikonloppuna=)Hyvää sellaista toivotan sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen syönyt nimenomaan kaurapuuroa aamuisin jo varmaan kymmenen vuotta.Lisäksi laitan aina pakastemarjoja (mustikoita tai punaisia-tai mustia viinimarjoja tai puolukoita ja joskus mansikoita tai omenaraastetta)mukaan,joiden päälle ripottelen makeutusjauhetta (canderellia tms.)Lisäksi lasillinen rasvatonta maitoa ja keitetty kananmuna(jos niitä on noin muutenkin tarjolla).Näillä eväillä jaksan lounaaseen asti.
-MUR-MUR-

Suvi kirjoitti...

Hyvän kuuloisia elämäntapamuutoksia sinulla suunnitteilla! Positiivisella elämänasenteella on kyllä varmasti hyviä vaikutuksia terveyteen :).

Mukavaa viikonloppua!