perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vähän hemmottelua


Pikästä aikaa kerkisin kampaajan tuoliin istumaan ja ah sitä autuutta...Nautin niin, kun hiuksiani pidellään...Meinasin nukahtaa:) Annoin kampaajalleni vapaat kädet ja tälläinen siitä nyt tuli. Pitkään minulla on ollut punaisen eri sävyjä ja kuparia, mutta nyt on vähän hillitympää. Vaaleissa raidoissa on se hyvä puoli, että heti ei näy, kun harmaata puskee juureen...konstit on monet;)

Kävin myös kirppiksellä ja sieltä löysin vanhan ristipistopöytäliinan ja kirjan, mistä ajattelin käyttää kuvia skräppäykseen. Kävin myös passikuvassa ja anomassa uutta passia, jos vaikka pikku reissun tässä tekisin lähiaikoina. Humputeltuani menin Papalle siis Apelleni ja laitoin vähän siellä meille syötävää. Juteltiin ja syötiin yhdessä.....Sydämessä suru Papan puolesta, kun menetti rakkaansa;(

Tänään muuten en ole tarvinnut kuin yhden buranan hammassärkyyn ja nyt tuntuu jo ihanalta...juurihoito tepsii:) Kiitos kaikille teille, kun olette jaksanut lukea tätä voivottelua hammassärystä:))) Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu kipu on puolet pienempi!

14 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Jos sitä vaikka uskaltais sitten itsekin varata ajan hammaslääkärille, kun katsoo ensin, miten sulle käy.

anumorchy kirjoitti...

Minakin tykkaan kun tukkaani kasitellaan. Vaan en ole taalla Israelissa yli 20 vuoden aikana kaynyt kampaajalla kertaakaan. Jotenkin ei ole mun makuun.

Hammasongelmista voit valittaa vaikka kuinka pitkaan, saat ainakin minun sympatiani ja osanottoni. Nimimerkki kokemusta on! Juurihoidot rauhoittuu yleensa aika akkia. Ylaleuan implantit niita edeltavineen leikkauksineen onkin jo vahan monimutkaisempi juttu, ainakin minun kohdallani.

Lila kirjoitti...

Kivat uudet hiukset:) Piristää aina kummasti kun saa vaihtelua!
Minä taas en yhtään tykkää siitä, että hiuksiini kosketaan.. Minulla onkin yksi ystäväni luottokamjaajanani, hän osaa koseka oikein;) Mutta liian harvoin tulee näille karvoille mitään tehtyä:D
Mukavaa kun hampaasi alkaa asettua:) Minun leukani on vielä hellä, eikä suu aukea ihan koko komeuteen vielälkään, jos avaan liikaa niin leukaniveleen sattuu. Mutta eiköhän tuo verry ennen syksyn uutta leukkausta ennalleen;)
Mukavaa vappua sinulle ja läheisillesi!

maiju kirjoitti...

Kiva uusi Style kampaus sinulla :)

Mukavaa, Rentouttavaa ja Hauskaa Vappua sinulle ja vaarille!

Peurankello kirjoitti...

Hieno on uusi tukkastyle:) Itse en ole ehtinyt kampaajalle lähes vuoteen, joten kyllä olisi jo aikakin! Oikein kivoja vappupäiviä sinne:)

Tuula kirjoitti...

Onpa kauniit hiukset! Hyva vari raitoineen ja niin kiiltavat. Hyvaa vappua!

Irmastiina kirjoitti...

Kylläpä sinusta tuli hieno.... siis todella kaunis väri.

Papalla on nyt raskasta aikaa..:(
Onneksi te käytte useasti hänen luonaan.

Oikein hyvää vappua!

Kesäkukka kirjoitti...

Oikein hyvännäköiset hiukset!

Iloista Wappua Kivimäkeen!

Jaana kirjoitti...

ihanan nuorekas malli ja väri :)) tykkään kovasti
mulla taas menossa kasvatusvaihe, kun en osaa päättää missä viihtyisin ja silti haluan välillä hiukset kiinni sellaisena bad hair day päivänä :))
iloista vappua!!

Lovviisa kirjoitti...

Nätit hiukset...
Ilosta vappua:)

Susanne kirjoitti...

Ihana väri hiuksissa! Ihanat nuo raidatkin!

Hyvä kun hammassärky helpottaa!
Iloista ja aurinkoista vappua!

YÖKKÖ... kirjoitti...

WAU... ompa upeet sinun hiuksesi :)

Mari kirjoitti...

Kauniit hiukset! Hyvää vappua :)

Possumamma kirjoitti...

Hienot hiukset:)