perjantai 22. heinäkuuta 2011

Lomaperjantai

Neidin veimme Kiikoisiin, josta pääsi kaverin mukana Porin nuorten viikonloppuleirille. Siellä on varmasti kivaa toisten nuorten kanssa:)

Kotiinpäin ajellessa Vaarin kanssa tulimme Hämeenkyrön kautta ja poikkesimme Pinsiössä antiikki ja sisustusliike Pehtoorissa. Se on sellaisen tallin vintillä ja kaikkea hienoahan siellä oli, mutta hirmu kallista!!! Ostin vain muutaman vanhan ruokailuvälineen keittiön kranssiin.
Vieressä oli Pinsiön taimisto, josta kotiin viemisinä oli....
pallohortenssia, joka istutettiin jo takapihalle. Kuvat eivät ole omiani vaan googlesta, koska Neiti vei huushollimme ainoan kameran leirille mukaansa.

Istutuksen jälkeen mammeli ja vaari kävi uimassa pulikoimassa, sillä hiki on koko ajan. Uutisten jälkeen lähtee nämä vanhukset vielä hautausmaalle kukkia kastelemaan ja sen jälkeen keitetäänkin kaffeet, sillä tällä parilla ei unet siitä kärsi yhtään:)

Kiitos kun olette jaksaneet käydä katsomassa postauksiani ja moni on jättänyt kommentinkin...minä käyn kyllä lukemassa ihania blogejanne, mutta en ole jaksanut kovasti kommentoida...lupaan syksyllä parantaa tapani!

5 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Teilläkin retkipäivä siellä. Samoin me retkeilimme. Mukavaa viikonloppua sinne! tuksu

Anonyymi kirjoitti...

meilläkin tehdään noita päiväreissuja ja välillä jopa ex tempore.virkistää kummasti.

Anonyymi kirjoitti...

jestas kun ei tässä kiireessä meinaa pysyä postauksien perässä ☺☺

gone to the beach kirjoitti...

Ihania löytöjä ja ostoksia (kukat mukaan lukien) oletpa tehnyt. Ikkunanpokan remontointi oli mielenkiintoista hommaa:) varmaan siitä hyvä tulee. Molemmat annoitte siihen kättenne jäljet. Luin tuossa sen Raita Karpo jutun, aika uskomaton juttu.

mummeli kirjoitti...

Voi, ihan tuli vähän sellainen haikea olo, kun kirjoitusta luit. Hämeenkyrö, Pinsiö, niin tuttua. Molemman lährllä lapsuuden maisemia.
Hyvää viikoloppua.