maanantai 21. marraskuuta 2011

Joulukortteja

Ensimmäiset joulukortit on Neidin kanssa askarreltu. Enkelitulitikkuaskeista tein kymmenen korttia......oma idea ;) Noin 45 korttia pitäisi tehdä, koska ýleensä suurinpiirtein niin monta tulee lähetettyä.

Tänä iltana olen kutonut paperinarusta yhtä joululahjaa.....siitä en voi enempää kertoa, että ei vaan saaja saa tietää;)

8 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Kauniita :)

Peurankello kirjoitti...

Wau, hieno idea tuo tulitikkujuttu:)

emmi kirjoitti...

Nättejä! Kivoja ideoita saa aina sinulta, keksinkin tulostaa tuollaista kaunista "Hyvää joulua" paperia, eipä ole ennen tullut mieleen, vain kalliita askartelukauppojen joulu-papereita ostellut! Kiitos siis ideasta ja mukavaa viikkoa! :)

emmi kirjoitti...

Vielä lisäys kommenttiin, niin voi että saa varmasti kaunista paperia kun tulostaa tuollaista ja sitten "maalaa" kahvilla, saa vanhanaikaiset koristepaperit! :)

Sara kirjoitti...

OU NOU iski pienehkö paniikki, en meinaan ole edes hrkinnut joulukorttien tekemistä..Mutta siellä suunnalla on tehty ja ihania sellaisia :)

kisu kirjoitti...

Tuo tikkuaski kortti on kiva idea!
Mä tekaisen kortit tänä vuonna ompelukoneella...meinasin lähetellä niitä tekemiäni hyvää joulua kylttejä kirjeen kera läheisimmille.

Kivaa keskiviikkoa!
-kisu-

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja olette jaksaneet tehdä. Minä menin siitä mistä aita on matalin eli ostin punaisen ristin joulukortteja kasan. Ne ovat niin helppoja kun niissä on jo postimaksukin valmiiksi maksettu.

Emäntä maalta

Sadun blogi - Satu's blog kirjoitti...

Löytyipä mukava blogi! Hienoja kortteja olette tehneet!