keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Monta rautaa tulessa....


Kaikenlaista juttua on mammelilla nyt menossa. Ihaninta ja mieleisintä olisi nyt askartelu ja käsityöt kotona, mutta monelaista muuta menoa on tiedossa. Tämä ilta meni Näpsässä tehden vielä paperisavesta, jota ei tehty itse vaan se oli valmista massaa. Tein erilaisia mobilenosia tänään. Huomenna on sitten alfa-kurssi ja perjantaina lähden Äitini ja Siskoni kanssa Turkuun. Me tehdään äitini synttärilahjareissu, mennään teatteriin katsomaan musikaalia: " Kesäyön hymyilyä". Olemme myös yötä siellä hotellissa ja katsomme löytyykö "Turuusta" mukavia joululahjoja.

Ensi viikolla alan kyllä tekemään jo monta joulunalusta hyväksi havaitsemaani listaa, johon laitan suunnitelmia joulusiivoista, joululeivonnaisista ja jouluruuista. Sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty;)

6 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Oikein mukavaa synttärireissua.
Hyvän lahjan annoitte äidillenne, varmasti tykkää.

Marge kirjoitti...

Hei Ystäväin!
Vai on sielläkin menoa ja vipinää...;)
Loppuviikon suunnitelmasi kuulostavat tosi hyviltä:) Olet jo ahkerana askarrellut kortteja, ne ovat kauniita!

Hei, sinullahan oli sitten tooosi hyvää seuraa siellä messuilla!;D Hitsi, mitä löytöjä teit!! Minäkin tykkään noista vahoista lusikoista yms. sellaisista tehdyistä koruista, ostamasi kaulakoru on ihana! Näin kerran siellä aivan upean rannekorun ja harmitti etten edes kysynyt hintaa, se olisi ollut niin omanlaiseni:) Ja nuo vintagekuvat , voi eiii! Olisin minökin kyllä mennyt ilosta mykkyrälle;D En tiennytkään ettei siellä saa valokuvata?

Tänä vuonna otan joulun tulon rauhallisemmin, niin paljon on sairasteltu...tunnelmaa, siivoilua kohtuudella;) ja niitä ruokia, joiden menekki on varmasti taattu;)Mutta aina on ihana edes jotain pientä uutta kokeilla, mutta katotaan, kuinka aikaa on...
Nyt nukkumaan...Kauniita unia enkelin kuvia!♥

Ps. Oikein hauskaa Turuuun reissua!;)

mummeli kirjoitti...

Oikein hyvää teatterimatkaa Turkuun. hieno reisu varmasti teille tulee!

emmi kirjoitti...

Mukavaa reissua Turkuun! :)
Tein jo edellisen postauksesi innoittamana muutamia joulukortteja :)

Eeviregina kirjoitti...

Turussahan on ne Vanhanajan joulumarkkinat, kyselkääpä paikanpäällä.
Olin toissa vuonna siellä ja kaikkea kivaa aitoa ja vanhanaikaista käsityötä oli myynnissä.
Käykää myös Kauppahallia kurkkaamassa, kivan näköinen vanha rakennus. Ja jos omalla autolla olette liikkeellä, aika lähellä Paimiossa on Adalmiinan helmi- tosi mielenkiintoinen navettapuoti!
Oikein mukavaa Turun reissua!

Kris kirjoitti...

Voi ihana mikä reissu/viikonloppu teillä on edessä! Turun torilla kannattaa ainakin käydä!!
Aivan upea lusikka-koru edellisessä postauksessa! Olen nähnyt monenlaisia lusikka-koruja ja tämä on ehdottomasti paras tähän asti!
Hyvää viikonloppua teille kaikille!
Tulee varmasti olemaan ihana!