keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Mitä Isänpäivänä ruuaksi?

Mammeli miettii tässä, että mitä ruokaa tarjoaisi Isänpäivänä? Kivimäkeen on tulossa lapset perheineen, Appiukkoni ja Isäpuoleni Äitini kanssa. Onko teillä ehdotuksia menuun suhteen? Olis kiva kuulla ehdotuksia ja vaikka ihan ruokaohjeitakin :) Entäs sitten jälkkärikahville....mitä aiotte tarjota?

Tänään olin taas Näpsä-käsityökoulussa ja tutustuin elämäni ensimmäistä kertaa paperisaveen. Ensimmäinen kerta oli aika haastava...en taida olla ihan minun juttuni nuo savityöt....mutta katsotaan nyt:)

14 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Meillä taitaa olla hirviköntti leivinuunissa paistettuna. Kylkeen sipulia, valkosipulia ja porkkanaa reilusti. Jälkiruuasta en vielä tiedä, ehkä jäätelöä kun se maistuu kaikille :)
Käviskö teille sama?

Hippokampustaja kirjoitti...

Meillä tehdään varmaankin seitania ja sitten salaatteja ja jotakin kasvisvuokaa. Jälkkärinä voi olla Pirkan italialaista jäätelöä.

Peurankello kirjoitti...

Bongasin Mallan makeat -blogista suklaakakkuohjeen. Se on yleensä mieheni makuun.

tuksu kirjoitti...

Meillä perinteisest Karjalanpaist, potut, salaatti, joku ihana jälkkäri ja kakkukahvit! tuksu

Taina kirjoitti...

meillä perinteiset pihvit ja kermaperunat sekä suklaakakku. miehen makua myötäillen ;)

Eija kirjoitti...

Me lähdetään Isännyyden kanssa sunnuntaina Tallinnan reissuun ja syödään illallinen siellä laivalla.Nuorison kanssa toki syödään jotain hyvää päivällä ;D

maiju kirjoitti...

Mikäs sen parempaa kuin kunnon Riistakäristys aidolla pottumuussilla ja puolukkasurvosta. Jälkkäriksi porkkanakakku.

Tuula kirjoitti...

Meilla varmaan isanta lahtee metsalle aikaisin aamulla. Jos lahden mukaan, niin voitaisiin lammitella juustovoileipia nuotiolla ja juoda kahvit ja teet jalkiruuaksi vaikka suklaakeksien kera. Siinapa meidan isanpaivan menu. Mutta jos oikein innostuu, niin voihan sita ottaa mukaan paistinpannun ja kananmunia ja pekonia. Siita isanta varmaan tykkaisi :).

Minna Perälä kirjoitti...

Hei!

Minä ajattelin tehdä ohrattoa ja pihvilihaa - resepti oli tämän päivän hesarissa a la Markus Maulavirta :-))

Paperisavi - kuulostaa mielenkiintoiselta!! Uudet materiaalit aina inspiroivat

Marika kirjoitti...

Minä ajattelin tehdä vene- tai kermaperunoita sekä pippurijuustolla ja aprikoosilla tai luumulla täytettyjä pihvejä. Nam!

Ja jälkkäriksi täytekakkua :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on perinteisesti poronkäristys,pottuvoi,puolukkahillo ja herkkukurkku, jälkiruuaksi tyrnikiisseli vaniljavaahdon kera. Sitte päiväkahvit juodaan ite tehdyn täytekakun kanssa, hyvin ovat porukat aina tykänneet.terveisin Tuulikki

Lovviisa kirjoitti...

Kyllä se on karjalanpaisti ja pottumuusi ja torttukaffet :)

Liisa kirjoitti...

Me mennään valmiiseen pöytään ravintolaan.

annamari kirjoitti...

Minä ja siskot tehdään isälle lohimedaljongeja uunissa. Ne tarjotaan keittetyjen perunoiden, kahden kastikkeen ja salaatin kera. Toinen kastike on kermainen suppilovahverosoosi, joka maustetaan dijon sinapilla. Toinen kastike on kylmä tartartyyppinen, johon tulee: 1 prk kermaviiliä, 1 prk yrttituorejuustoa ja reilu desi sinappikurkkusalaattia. Salaattiin laitetaan ainakin mozzarellaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja.

Jälkkäriksi kakkukahvit ja suklaakonvehteja.

Pitkästä aikaa kommentoin, vaikka kaikki postaukset käynkin lukemassa. Tykkään lämminhenkisestä blogistasi tosi paljon!

Terveisiä ihanille eläinlapsillenne ja hyvää vointia teille kaikille! ♥