tiistai 29. marraskuuta 2011

Ninni sairaana

Meidän Ninni-mummu on ollut viime aikoina vähän alavireinen. Se on pissaillut sisälle ja minä luulin, että se kuuluu ikään, kun on jo mittarissa 13, 5 vuotta. Tänään kun tulin töistä oli Ninni selvästi sairas.....itki ja vaikutti kuumeiselta. Luulin, että sillä on virtsatulehdus. Rukoilin, että saisin apua Ninnille...... Soitin päivystävälle eläinlääkärille, joka onnekseni oli tuttu lääkäri läheisessä kaupungissa. Veimme Ninnin lääkäriin, joka totesi heti, että sillä on paha kohtutulehdus. Siellä vasta itsekkin huomasin Ninnin vuotavan mätää.....aloin itkemään vuolaasti.....Lääkäri ehdotti, että koitetaan vielä antibioottia ja kortisonia ja jos kunto ei ala kohenemaan täytyy Ninnin kärsimykset lopettaa. Kohdun poistoa lääkäri ei suositellut Ninnin korkean iän vuoksi. Nyt sitten odotellaan ja annetaan huomisesta lähtien antibioottia suun kautta. Toivon vielä, että Ninni paranisi:) On niin vaikea luopua rakkaasta ninnistä......Koin kyllä taas, että taivaan Isä auttoi tässä lääkäriasiassa ja auttaa kaikissa asioissamme:D

20 kommenttia:

Kotomon Taina kirjoitti...

Voi pikkuista söpöliiniä! Pikaista paranemista toivottelen!

Siirisofia kirjoitti...

Voi Ninniä! Toivottavasti jaksaa vielä sinnitellä ja viettää mukavia eläkevuosiaan. Jaksamista teille kaikille!!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä oli surullinen juttu. Toivotaan todella, että lääkkeet alkavat vaikkuttaa ja Ninnin vointi paranisi. Silloin kun eläin sairastaa on itsellä todella paha olla. Aivan kuin oma lapsi sairastaisi.

Jaksuja ♥

emäntä maalta

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että Ninni sai pikaisesti apua lääkäriltä. Toivottavasti pikkukoiran kunto kohenee ja jaksaa olla ilonanne vielä pitkään. Toivotaan Ninnille kaikkea hyvää ja pikaista paranemista ja hyvää loppusyksyä kaikille Kivimäkeen.

t. Tuuli

anumorchy kirjoitti...

Paranemista Ninni-mummolle! Toivotaan etta hanella olisi viela paljon terveita paivia mammelin hoivassa!

anja kirjoitti...

Lemmikin sairastaminen on koskettavaa. Toivottavasti lääkkeet auttavat vanhaa Ninni-rouvaa. Minä aina huolestun, kun Simo lopettaa syömisen ja vatsa kurnii. Muutenkin Simo on suht laiheliini ja sitten jos on vielä syömättä, kylkiluut näkyvät jo päällepäin ja olemus on alakuloinen. Canikur auttaa Simolla yleensä, kesällä heinien syöminen.
Mutta kohtutulehdus pienellä Ninni-koiralla on Simon vaivoja hankalampi. Paranemista Ninnille.

Anonyymi kirjoitti...

meillä oli sama juttu,pisti jotaki hormonipiikkiä joka toinen päivä,selvisi sillä ja antibiootilla,yöksi piti laittaa lasten vaippa,siivo oli kauhea,mutta selvis.Toivotaan paranemista!!astan emäntä

Katja kirjoitti...

Toivottavasti Ninni saa helpotuksen, kävi sitten kummin vain. Koiran lopetus on aina vaikea päätös.
Jaksamista molemmille <3

Bullukat kirjoitti...

Kohtutulehdus on kavala sairaus. Toivottavasti lääkkeet purevat, eikä vielä olisi luopumisen aika.

Tuula kirjoitti...

Toivottavasti laakkeet auttavat!

Marika kirjoitti...

Tiedän miltä sinusta tuntuu, itse olen kuluneen vuoden aikana joutunut luopumaan kahdesta koirastani, se on ihan kauheaa:( Voimia ja siunausta sinulle ja herttaiselle Ninnille:)

Rida kirjoitti...

voi minäkin täällä pistän kädet ristiin Ninni-pienen puolesta. terveiset Turusta!

Tuija kirjoitti...

Voi Ninni parkaa..toivotaan että antibioottia auttaa. Se toinen ajatus tuntuu niin kamalalta, joulukin vielä tulossa ja nyyh.täytyy ajatella nyt intensiivisesti, että auttaa, auttaa..auttaaa...tsemppiä sulle sinne.

emmi kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti Ninni nyt paranisi! Voimia sinulle ja Ninnille! <3

mummeli kirjoitti...

Toivotaan voimia pienelle Ninnille! Jospa ne lääkkeet auttaisi ja Ninni saisi vielä lisäaikaa. Se päätös nukuttamisesta on niin vaikea.
Juuri jouduttiin tyttäreni kennelin vanhinbn koira nukuttamaan ja siitä on kova suru minullakin
Voimia!

Irmastiina kirjoitti...

Voi Ninni pikkuista♥

Kyneleet ihan silmiini nousi, kun tuota luin.

Toivotaaan, että rohdot auttavat.

Susanne kirjoitti...

Suloiselle Ninnille pikaista paranemista!♥

Liisa kirjoitti...

Voi miten ikävää ja surullista. toivotaan että ninni paranee. Minun anoppini koira kuoli kohtutulehdukseen tai lääkäri lopetti kärsimykset, korkea oli koiralla ikä.

Anonyymi kirjoitti...

Oma iäkäs kissani jouduttiin nukuttamaan nisäkasvainten takia ja kyllä se oli vaikea päätös, vaikka kuinka selvä olikin. Mutta niin kauan kun on elämää, on toivoakin! Toivottavasti pikkuinen Ninni saa avun lääkkeistä ja paranee <3

tarutikki kirjoitti...

Kyynelsilmin lähetän teille lämpimiä ajatuksia. Toivon, että lääkkeet auttavat eikä teillä vielä olisi luopumisen aika.