perjantai 27. tammikuuta 2012

Keittiö on kodin sydän

Keittiö on minulle tärkeä juttu ja tykkään, että siinä on tilaa. Meidän keittö on Petra-keittiö ja kaappien väri on vanilia ja tasot pähkinää.Viimeisin keittiön muutos on ikkunan työpöydän alle tilattu pyörillä oleva apupöytä, joka ei vielä kuvassa ole paikallaan. Se on kätevä ja sen voi siirtää aina sinne missä sitä tarvitaan. Lisäksi siinä on kaksi kaappia astioille. Tykkään vanhoista Arabian astioista ja niitä ostan kirppiksiltä, jos löydän suht edullisesti. Tykkään myös kaikenlaisesta keittiöhilpetööristä :)

Tänään töistä päästessäni lähdimme onnittelemaan Vaarin Isää, joka täytti tänään 80-vuotta. Appiukkoni on erittäin hyvässä kunnossa ja tosi nuorekas!!! Hänellä olisi kaikki muuten hyvin, mutta oman rakkaan poismeno melkein tasan vuosi sitten varjostaa hänen elämäänsä joka päivä. Kunnioitan appeani, että hän 80-vuotiaana on täysin omatoiminen, käy lenkillä joka päivä, pesee pyykit, siivoaa ja laittaa omat syömisensä. Hän on selvinnyt hyvin, vaikka sydämessä on suuri suru <3

Vaarin kanssa nyt kaksin vietetään perjantai-iltaa...Neiti on elokuvissa Tampereella jonkun pojan kanssa ja me ihmetellään, että joko sitä pahnanpohjimmaista viedään.........mutta kaveripohjalla kuulemma mennään?! ;)

4 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Ihania nämä kollaasit kotisi eri huoneista :) Ihania kaikkia pikkuisia purnukoita :) Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis keittiö kollaasi.Mun Pappa on hiukan vanhempi,lähellä on 90 vuotis synttärit,hän on myös reipas,mattopyykilläkin kävi viime kesänä :)Mummi nukkui pois viime keväänä,suru on Pappaan vaikuttanut,ei saa nukuttua vieläkään eikä lääkäri anna unilääkettä ja sekös Pappaa kiukuttaa :)Itelläkin on niin kova ikävä Mummia <3

tuksu kirjoitti...

Kauniita kuvia! Tuo suru puolison kuoltua on niin käsinkoskettava. Äitini, kohta 93v suree isäni kuolemaa kovin. Suru on pohjaton!
Mukavaa viikonloppua sinne
tuksu

Lovviisa kirjoitti...

Keittiössä tykkään puuhailla minäkin...Nyt kun kahestaan asustellaan isännän kanssa ollaan kyllä mokomat siirrytty ruokailemmaan telekkarin ääreen :)