tiistai 21. helmikuuta 2012

Kohta...........


 Nii in...kohta, siis n. 5 viikon päästä saa esikoisemme kolmannen lapsensa. Masu on jo aikas iso:) Vielä pari viikkoa sitten tuo äitiliini oli uimahallissa 5-vuotiaansa kanssa bikinit päällä. Sanoi reissun jälkeen, että ei taida mennä enää ennen synnytystä, kun oli kuulemma saanut niin sääliviä katseita muilta uimareilta ;) Kuulemma myös isoveljet jo pelkää, että äidin masu poksahtaa;)

Kuvassa oleva kastemekko on mammelin oma kastemekko.....sillä on mammelin jälkeen kastettu jo 9 lasta, nauhoja vaan aina vaihdettu merkin mukaan ;))) Tuleva pikkuinen kastetaan myös tässä mekossa:))


 Minulla on aika paljon rakkaita kuvia ja tämä on yksi niistä. Hilma, Helmi ja Alma nauttivat tässä kesästä ja toistensa seurasta...........Tätä kuvaa katsellessa ajattelen:" Kesä on edessä ja ah sitä onnea, jos sen taas saa kokea <3

Tänä iltana oli seurakunnassamme laskiaistapahtuma.....siellä oli mukava tunnelma. Mammeli ohjasi siellä lasten askartelua ja pyöri muuten mukana. Päivällä töissä olimme lasten kanssa moottorikelkka-ajelulla ahkion kyydissä ja herkuttelimme laskiaispullilla.....Kotona ei laskiaista sen kummemmin vietettykkään, koska mammeli on laiskamato;)

10 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Teillä on jännät paikat edessä. Ihanaa kun tulee keävät ja päästään nauttimaan auringosta ja ulkona olemisesta :)

mummeli kirjoitti...

Ihanaa odotusta teillä!Ihana on myös tuo perinne kastemekko. Kevät kauneimmillaan silloin kun pikkuinen on jo kastemekossaan.
oikein hyvää talvista viikonaikaa!

Kris kirjoitti...

On sinulla sitten jännää kun odotat ;)
Kyllähän sitä vähän säälivästi katsoo odottavia äitejä, kun tietää miten raskasta se on kantaa iso vatsa mukanaan koko ajan!

Kesää odotellessa ;)
No nautin vielä ihanasta pakkasaamusta!

Ahti kirjoitti...

Kokeilenpas kommentoida, niin näkeetuo sanavahvistuksen.

Ahti kirjoitti...

Lähti kommentti melkein käsistä! Ei mitään vahvistuksia tarvittu.
Hyvää kevättalven jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo kesäinen lammaskuvasi,antoi toivoa tässä lumitöiden lomassa....ja kukas veitikka se siellä myös lampaiden kanssa?

Marge kirjoitti...

Teillä alkaakin sitten olemaan jännät paikat:)Taitaa Mammeli olla jo häytystilassa;D
Oi, tuo kesäkuva, niiiin ihana!!♥ Tuli ikavä kesää!!
Wau, mikä laskiaisrieha teillä ollut töissä!
Tuo alemi postaus ;D...minäkin sitä mieheni kanssa lehdestä kattelin ja naureskeltiin. Minä sanon tuu kahveelle ja halaan ja pussaan paljon ja mieheni sanoo, että sytystulpat vaihdettu(niinkuin lehdessä mm. oli)...;D joo, joo kyllä hänkin halaa ja pussaa, mutta käytännön ihminen enemmän;D Mies, joka hoitaa paperiasiat ja huoltaa emäntäväen pyörät, autot jne. jotta meillä olisi tyttären kanssa kaikki hyvin, rakas on niin...:)

Sinulle, ihana ystävä iso hali loppuviikkoosi, olet myös tärkeä!!♥

PIUZA kirjoitti...

Ei kun KUN! Tuo jos kalskahti niin pahasti korvaan :(

Ihana kesäkuva!
t.Paula

Kotomon Taina kirjoitti...

Hilma ja Alma olis aika vahvoja nimivaihtoehtoja jos meille olisi tullut vielä tyttö, mutta taitaa lapsiluku alkaa olla täynnä. Sit vaan pitää ruveta lapsenlapsia odottelemaan.. ;) (Saattaa hetki vierähtää..)

Stiina kirjoitti...

Ihania kuvia:Kaunis ja herkkä masukuva ja miten upea kastemekko! Ja lammaskuvasta kaipuu kesään...