maanantai 20. helmikuuta 2012

Rakkaudesta


Aamulehdessä oli ystävänpäivän aikaan juttu siitä, miten pirkanmaalaiset miehet tunnustavat rakkauttaan. Nauroin, ......niin tutultu nuo rakkaudentunnustukset kuulosti:) Melkein kaikki nämä voi allekirjoittaa meidänkin perhepiirissä. Vaari käyttää yleensä tätä, kun kysyn, että rakastatko? "No, juu juu:) Myös tämä kuulosti Vaarilta: "Oot rakas ja tykkään mää, mutta ihan näin perhepiirissä.":) Vaari kun on ollut aina sellainen, että käsikädessä ei voi kulkea omalla paikkakunnalla, mutta jos mennään esim. kesälomareissulle ja hän ajattelee, että tuttuja ei vastaan tule, niin sitten kyllä voidaan kävellä käsikädessä:D Lähinnä tuo minun muruni näyttää rakkauttaan teoillaan...esim. jo kohta kolmekymmentä vuotta toiminut autonkuljettajanani....melkein mukisematta;) Minulla kun ei tuota ajokorttia ole. Nykyisin kun asumme täällä maalla hän vie minut joka aamu töihin ja hakee kotiin. Siis vaikka hänellä olisi vapaapäivä ja saisi nukkua aamulla pitkään vie hän mammelin aamuvuoroon ja joutuu heräämään 05.40...Näin paljon ei taitaisi mammelilta aamuisin rakkautta löytyä;) Nämä rakkausjutut tulivat mieleeni, kun mietin hääpäiväämme, joka on n. kuukauden päästä. Silloin ollaan samaa leipää syöty 30 vuotta.....Ei uskoisi, nuoret ihmiset ;)

13 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Hih :) Mutta teoissa onkin monesti paljon enemmän kun sanoissa. Meillä kyllä rakastetaan monta kertaa päivässä ihan perhepiirissä ja muuallakin <3 Me taidetaan miehen kanssa molemmat olla sellaisia suvun mustia lampaita tässä asiassa :D
Ihanaa tulevaa hääpäivää teille! Meilläkin on hääpäivä reilun kuukauden kuluttua, mutta "vasta" yhdeksästoista ;) Yhteistä taivalta takana tulee silloin samaan aikaan 25 vuotta. Pitkä aika sekin :)
Ihanaa viikkoa sinulle!

Tuula kirjoitti...

Meilläkin kuulemma harrastetaan tuota päähän silittämistä yöllä ;).

Anonyymi kirjoitti...

Heh...tuttuja lauseita minullekkin ,varsinkin " joo joo" ;D Meillä taas mie aristelen turhia lempeilyitä ulkosalla :D
30 vuotta samaa leipää...se on hienoa,vallan upeaa,halaus sinne!
Meillä tulee elokuussa 21 v <3
Niin ja nuoria ollaan edelleen!Vaikkakin...lapset on niin isoja jo että toisinaan tunnen itseni aikas vanhaksi jo...tuo pikku tärpästikkeli kyllä on ihana tuossa jaloissa vielä <3

Ruusa kirjoitti...

Käyhän kuikkaamassa miten kävi arvonnassani! ;)

Kivaa viikkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Luullenpa, että nuo samat pätee kaikkiin, meidän ihaniin suomalaisiin vanhempiin miehiin...☺

Tui Tui kirjoitti...

Hienostihan Vaarikin on jaksanut kuunnella banaani-mukinoita ;)

Heli kirjoitti...

On ne miehet kummia, kun eivät osaa sanoa!! No, näin on meilläkin. Varmaan tuohon "joo joo" osastoon menee. Ja ehkä sitten niihin tekoihinkin, vaikken ihan sillein osaa niitä aina arvostaakaan.

Ja meillä takana yhteisiä vuosia toukokuussa 18, kihloissa nyt 17v ja kesällä on sit se 17v-hääpäivä. Teidän 30v on tosi hieno saavutus!

tuksu kirjoitti...

Me ollaan oltu semmoset siamilaiset kaksoset kohta 45 vuotta :), että niin se aika lentää :)
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Vaikka ei meilläkään sanallisesti lirputella päivittäin niin viehkoja ohimennen kosketuksia ja niitä arkisia oikeita tekoja kuten teilläkin :) Meille tuli 40 vuotta avioliittoa täyteen ..
Viikonvaihde oli taas ihanaa mummi- ja ukkirakkautta ja märkiä haleja tulvillaan ku vieraina olivat kohta 2v ja 3 viikkonen mussukat.
Ihanilla postauksilla olet taas meitä lukijoita hellinyt Mammeli, kiitos :-)
Paljon terkkuja t. hanne

Hymytyttö kirjoitti...

Hih, ihania tunnustuksia :) Vähän samaan tapaan täälläkin, vai eikös "otatsä kulta teetä?" ole myöskin eräänlainen tunnustus?
Onnea teille, huima saavutus. Meillä jaksettiin 24 yhteistä vuotta..

emmi kirjoitti...

Ihana postaus ja mukavaa laskiastiistaita! :)

tuksu kirjoitti...

Mammeli:
Ei ole täällä niitä varmennus-härpäkkeitä.
Ne on kyllä ihan kamalia!
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Mammeli,en minä mihinkään katoa,täällähän minä <3 Haleja sinne <3