lauantai 24. maaliskuuta 2012

Askartelua


Ostin kirppikseltä kolme vanhaa kirjaa eurolla ja yhden kirjan kansista tuunasin taulut vierashuoneeseen. Tämä oli kivaa puuhaa ja nyt aloitan toisen kirjan kansien työstämistä.



Muistatteko Näpsässä tekemäni peilinkehykset paperimassasta?....Sain ne maalattua ja nyt aloitan koristelemaan niitä, kun vain saan päätettyä teenkö niistä romanttiset vai koristelenko ne tekemilläni paperisavieläinhahmoilla........

Tänään tuli "naapurin" viisivuotias siis rakas lapsenlapseni iloisena mammalan eteiseen ja huusi, että mammaaaaa saanko kolme kananmunaa, kun me aletaan äidin kanssa leipomaan pullaa. Mamma antoi munia pojalle ja sai palkaksi valloittavan hymyn:) Meidän kanat pitää kaksi taloa munissa;)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa!! Meillä on parin kilometrin päässä lähin talo josta saa tarvittaessa tuoreita munia. Kauppa on 20 kilometrin päässä. Kaupungissa asuvat eivät tätä aina käsitä...että naapuriltakin voi tarvittaessa saada apua...tässä tapauksessa omalta mammalta.Onnellisia nuo teidän jälkikasvunne! Terveisin Marjuska

Kirsti kirjoitti...

Kauniit taulut tuunailit. Ne "naapurin" lapset tuo varmasti paljon iloa :)

Susanne kirjoitti...

Kauniit taulut!
Ihanaa kun on munia omasta takaa. Muistan lapsuudesta että mummolassa oli kanoja ja miten jännää oli mennä katsomaan onko uusia munia ilmestynyt munimispaikkoihin:)

Mukavaa kesäaikaa!

Vekarus kirjoitti...

Tosi ihanat taulut ja ihana leipuri!

TirriLiisa kirjoitti...

Onpas loistava idea tuo kirjankansien tuunailu!! Mukavaa sunnuntaita!!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihana naaapurin viisivuotias.♥

On se mukavaa, kun muuttivat naapuriin.
Elätte melkein, kuin ennenvanhaan, koko suku yhdessä...:)

Sirutuuli kirjoitti...

Ihanat taulut! Mielenkiinnolla odotan, mitä keksit kehyksille :)

Sara kirjoitti...

Ihania tauluja olet väkerrellyt..hän tahtoo kanssa tehdä tuollaisia :)