keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Talviloma

 Pikkuloma on loppu ja huomenna työt kutsuvat. Loma sujui aurinkoisissa merkeissä, vaikka mammelin kunto ei ollutkaan ihan priima. No lomallahan tunnollinen työntekijä sairastaa;) Kunto kun alkaa koheneen loppuu myös loma!
 Ulkona on ollut niin kaunista...Aurinko saa kaikki värit hehkumaan. Sisällä kyllä pölyt ja kaikki tahrat näkyvät liiankin hyvin....


Olen saanut kokea ihania juttuja lastenlasten kanssa. Eilen sain mennä vastaan nuorempaa "naapurin" pojista, kun hän oli ensimmäistä kertaa kerhossa. Kerhon ovesta tullessaan poika huusi iloisena: Mammeli :) ( Hän sanoo minua aina mammaksi ja nauratti, mistä tuli tämä bloginimi hänelle mieleen). Pojalla oli mennyt kerho hyvin ja odottaa jo innolla seuraavaa kertaa. Tulimme kerhosta mammalaan käsikädessä jutellen pakkasen ja auringon saattamana. Sain myös olla naapurissa, kun vanhempi pojista tuli ensimmäisenä päivänä uudesta koulusta. Hän kaatoi tyytyväisenä keittiön pöydälle ison pinon kirjekuoria ja sanoi, että Mamma sinä saat lukea nämä. Kaikki luokan oppilaat olivat kirjoittaneet kirjeet uudelle luokkakaverille, joissa he kertoivat itsestään ja toivottivat tervetulleeksi uuteen kouluun. Ihana opettaja, kun oli huomannut ohjata lapset näin ystävälliseen tekoon:)

 Eilen kävimme myös katsomassa nuoremman poikamme perheen uutta kaunista kotia. Vaari asensi siellä portaisiin portit, että ei pikkumies putoa, kun rappuset houkuttelevat niin kovasti pientä tutkijaa;) Tämä nuorin lapsenlapsemme on oppinut niin paljon uusia juttuja ja hänen kanssaan on niin kiva leikkiä. Minä tunnen itseni onnelliseksi, kun saan olla mukana lastenlasten arjessa:)

10 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Aivan ihana huomionosoitus luokkakavereilta kirjoittaa kirje uudelle koululaiselle ;D No, nyt on sitten naapurissa polttopuita. kerätkää risut talteen, niistä saa mukavia pihakoristeita rautalangan kanssa punottua.

mummeli kirjoitti...

Olipa huomaavainen vastaanotto uuteen kouluun, Pääsee heti sisään uusiin kavereihin tutustumisessa.

Miksi ne portaat onkin niin mieleiset pienelle ihmiselle. Mutta onnellista vaihetta elät kun saat seurata lastenlasten elämää.

PikkuBertta kirjoitti...

On kiva kun pääset nyt osalliseksi lastenlastesi arkea...tuollaiset pienet asiat jäävät lasten mieleen loppuiäksi....mummonkanssa käsikädessä kulkeminen ja kirjeiden lukeminen..."pienistä asioista on yhteinen arki tehty".

Kivaa työpäivää sinulle...
minulla vielä kaksi lomapäivää ja viikonloppu...lastenlasten kanssa täälläkin on hääräilty...Tino tulee sit viikonloppuna yöksi...se tietää taas mummelille junaleikkejä...poika kun on henkeen ja vereen "tuomasveturin pauloissa"ja omat junat ja radat kulkee aina mukana:)

Peurankello kirjoitti...

Oi, olet rikas, kun saat olla lähellä heitä. Just eilen juttelin äitini kanssa ja hän totesi, että näkee meitä ihan liian harvoin :(

Anonyymi kirjoitti...

<3

Irmastiina kirjoitti...

Mukava päivä sinulle, naapurin lasten kanssa...:)

Anonyymi kirjoitti...

Olipas ihana tapa toivottaa uusi oppilas tervetulleeksi uuteen kouluun ja luokkaan.

Oikein ihanaista naistenpäivää sinulle

Tarja

tellupa kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää sinulle.
On kivaa kun saa osallistua lastenlasten arkeen,jää lapsille muistoja.
Aurinkoista loppu lomaa myös:)

Mari kirjoitti...

Olipa ihana vastaanotto uuteen kouluun! Varmasti kiva, kun lapsenlapsesi asuvat noin lähellä... Oma Äitini on n. 90 km päässä meistä...
Hyvää naistenpäivää Mammelille :)

Hymyilevä tyttönen kirjoitti...

Vaikutat niin hirmuisen Onnelliselta! Se on ihanaa..