torstai 26. huhtikuuta 2012

Joko se nyt iski ;)

 Monta päivää on ollut olo kuin puusta pudonneella......Väsyttää, päätä ja lihaksia särkee, tuskanhiki.....Miettinyt onko sokerit korkealla, verenpaine koholla tai joku sairaus iskenyt? Kunne eilen illalla se kirkastui........Voiko mummutauti alkaa näin yhtäkkiä? Minullekko "nuorelle ja vähän aikaa sitten ripille päässeelle?" No olenhan mummu ollut jo yli kahdeksan vuotta, että sikäli kyllä ;) Herätin illalla vaarinkin ja sanoin, että nyt taisi iskeä SE mummujen tauti! Johon hän vain käänsi kylkeä ja sanoi: "Vain niin :D"
 Ei muuta kuin tänään kauppaan ja ostamaan......
näitä.....jotkut ovat sanoneet, että on ollut apua vaihdevuosioireisiin......Hormonilääkkeitä en ota, jos ei ihan pakko ole!!! Ensi viikkoon jos ei vaivat helpotu niin ei auta muuta kuin marssia lääkärille! Ja voihan tämä olla jotain muutakin...........

6 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Helposti selviää labrakokeissa. Oireet ei kyl ole ihan tyypilliset...enemmänkin flunssan oireilta vaikuttaa. Minulla oli unihäiriöitä ja kuuma ja kylmä vaihtelivat. Lääkäri totesi, et vaihdevuodet ovat alkaneet ( ikä silloin 46 !)

Sirkku kirjoitti...

Vai onkohan niin, että nuo vaarit siellä sun täällä elättelee vielä toiveita ihan päinvastaisesta. Kyllähän tuo aikanaan selviää. Onhan tuota kevätväsymystäkin ollut liikkeellä.

anumorchy kirjoitti...

Jos oikein pahaksi menee eika Ladyvita auta, niin kannattaa ajatella sita hormonivaihtoehtoakin. Varsinkin jos suvussa ei ole syopaa tai muuta sita estavaa. Kylla se elaman laatu on tarkea asia myos.
Hormoneista on hyotya lisaksi esim sydansairausten ja osteoporoosin estajana.

emmi kirjoitti...

En ole aikaan ehtinyt tulla blogiisi ja nyt kun ehdin, niin kaikkia ihania postauksia ja upeita kuvia olet laittanut tänne :) Mukavaa viikkoa :)

Villiviini kirjoitti...

Flunssaa ehkä kumminkin? Mieti tarvittaessa sitä hormonihoitoakin asiallisena vaihtoehtona, ainakin minä suosittelen omien kokemusten perusteella. Laastari pyllyyn vaan.

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Mulla alko mummoireet tosi vaarhain 40+ ja niistä kuumista-aalloista ei ollu epäilystä :)) mut mä sain avun chello nimisestä luontaistuotteesta ja voinkin suositella lämpimästi, itse popsin sinistä vaihtoehtoa joka on meille aikaisille linnuille sopiva, siinä tulee samalla vähän D-vitamiini lisää.