torstai 31. toukokuuta 2012

Yöpakkasia ja toiminnallinen kevätjuhla päiväkodissa


Meilläpäin on ollut yöpakkasia ja vähän nyt pelkään mihin kaikkiin pakkanen on puraissut.......Kesäkurpitsat ainakin näyttivät osin paleltuneilta....tämä kuva on otettu ennen pakkasia.Mansikoissakin on jo vähän kukkia....ans kattoo nyt miten niiden kävi. Harsot olisi pitänyt laittaa, mutta kun ei tullutt laitettua. Muualla kasvimaassa on kyllä harsot vielä. Mustikatkin kuulemma kukkivat kovasti. Toivotaan, että ne olisivat säästyneet!


Kiitos kaikille huolehtimisesta jalkani suhteen....Kävin lääkärissä ja sain antibiootit tulehdukseen. Jalka turpoaa aina enemmän iltaa kohti ja on kipeä töissäkin, joten lääkkeet olivat tarpeen!


Kevätjuhlat on taas vietetty ja mukavaa oli :DJärjestimme meidän osaston omat kekkerit ja toiminnalliset sellaiset. Osallistuminen oli lähes 100% vain yksi perhe puuttui, kun lapset heidän olivat kipeitä. Päiväkodin pihaan olimme järjestäneet mm. saippuakuplien puhaltelua, pihaliiduilla piirtämistä, temppurataa, koripallon heittoa, seinämaalausta, tanssia ja rytmisoittimilla soittamista, kiipeilyä, hämähäkkikeinulla keinumista, hiekkakakkujen leipomista ja perheiden valokuvausta. Joistakin pisteistä sain tarran "suunnistus karttaan" ja sillä sai sitten lopuksi lunastaa jätskiä, mehua ja keksiä omasta kioskista:) Lapset olivat innostuneita ja haltioissaan, kun Isät ja Äidit touhusivat heidän kanssaan yhdessä:) Tämä kausi alkaa olla lopuillaan ja olen kokenut sen hyväksi. Meillä on ihana tiimi, jossa  asioista puhutaan ja sovitaan yhdessä.......Tämä ei ole itsestään selvyys.....olen senkin kokenut joskus........Lapset ovat tietysti suloisia niin kuin vain alle 3- vuotiaat voivat olla <3

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Minäkin pelakuuni kannoin sisään edellisyöksi....aamulla oli ollut
+4 astetta.:)

Titti kirjoitti...

Täälläkin on yöhallaa ennustettu, muttei -onneksi- ole ollut!
Aurinkoista viikonloppua!