torstai 28. kesäkuuta 2012

Pallojen huovutus

 Monta kertaa olen yrittänyt huovuttaa palloja ja aina ne vähän epäonnistuvat.......Nyt ajattelin, että vielä KERRAN kokeilen.....Pesuhuoneessa kerin hahtuvaa tiiviiksi palloksi ja huovutin kuuman veden ja saippuan kanssa kevyesti.
 Sitten laittelin pallon alut sukkahousuihin ja solmut väliin. Pistin pesukoneeseen muutaman froteepyyhkeen ja solmusukkikset. Pesin hienopesulla 40 astetta ja normaalimäärä pesuainetta.

Jipii ja palloista tuli kuin tulikin ihan hyviä:) Nyt sitten vaan hakemaan Hilman ja Helmin villoja ja pyörittelemään.......Markkinoille aion tehdä Hilma-korviksia ja Helmi-kaulakoruja:)))

7 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Avaimenperätkin vois olla kivoja! Ite tein sellasii keväällä. Lisäsin vielä muutaman pienen pienen ävlihelmen ja tosi kivat tuli :) Eli jos on aikaa ja energiaa, niin kokeilehan! Sellaset vois olla kiva tuliainen, kun korut on pikkasen enempi henkilökohtainen juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Pyörittele vielä vähän kosteita palloja käsissäsi, niin saat niistä vielä enemmän pyöreitä ja kuivuminenkin nopeutuu. Ps. Hyvä keino on laittaa sukkahousut vielä pesupussiin kun huovutat niitä koneessa...huopuvat tasaisemmin.
Mukavaa koruaskartelua toivotellen Marjuska.

Peurankello kirjoitti...

Hih, tein just samalla tekniikalla Huopanen -langasta pienen pieniä keriä ja huovutin just noin sukkahousujen sisällä solmituissa pötköissä. Sitten paksuhkolla langalla ja terävällä, paksulla silmäneulalla yhdistin pallerot=pannunalunen tai paksun kynttilän mansetti. Tuli kiva, erilainen ja persoonallinen lahja ystävälle.

MaMMeli kirjoitti...

Hei kiitos vinkeistä!!! Tää blogitouhu on siitä niin kivaa, kun aina saa hyviä neuvoja <3 Taidan tehdäkkin muutaman avaimenperän.....:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanuuksia siellä puuhailet !
Tänä kesänä oisin sitten tulossa,ootan jo innolla ,kunhan tuo mun kyytimies vaan tuo!! Oon jo puhunut asiasta Isännälle ...

Marika kirjoitti...

Tällaisena suklaahimoitsijana katsoin ensin että siinä on suklaapalleroisia.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys:

K u i n k a yhdistäää k o i r a n k a r v a a huovutusvillaan???


Minulla on parin vuoden ajan ollut haaveena tehdä kuhmupalloja esim. ystävänpäivälahjoiksi siten, että mukana ihmisen parhaan ystävän karvaa.

Nyt koirankarvaa kerättynä riittävä määrä, jotta tämän - ainakin omasta mielestä - hyvän idean voisi panna käytäntöön.


Yt., ensi kertaa huovuttamaan ryhtyvä tassuterapeutin emäntä