keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Sulkien pesua :)

Vaari se ihmettelee, kun mammelilla on aikaa kaikenlaiseen höpöhommaan, mutta kotityöt jää tekemättä ;) Nimittäin tänä iltana olen pessyt kanalanväen sulkia ja tilannut netistä korutarvikkeita.......Sillä suunnitelmissa on markkinoille tehdä höyhenkoruja. Markkinoille on jo lupautunut tulemaan muutama kirppismyyjä ja Neiti meillä myy marjoja ja uusia perunoita. Vaari myy kuulemma halkoja ja on yleismies jantusena. Naapurin väki kuulemma tulee kirppispöydän kanssa ja myy myös grillimakkaraa. Mammeli häärii kahvipannun kanssa ja suunnitelmissa on myös lapsille ongintaa. Ajattelin myös ilmoitella paikallislehdessä tapahtumasta ja kysellä josko olisi halukkaita myyjiä tulossa mukaan:) Mammelilla on aina joku hössötys menossa ja tällä kertaa se on tämä markkina touhu....Koittakaa kestää;)

5 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Huhh ;)
luulin ensin että olet pessyt koko kanalan väen =D
ihania puuhia teillä menossa. Kyllä ne kotityöt odottaa...

Peurankello kirjoitti...

Hih, me lapsena pestiin paloruiskulla mummin kanat...ja nehän muni sitten nahkamunia kotvan aikaa. Ihme ettei kukaan niistä pelästynyt kuollakseen. Kyllä me oltiin ajattelemattomia. Ihailen sun tarmoa noissa markkinatouhuissa!

Irmastiina kirjoitti...

Otsikon ja alkutekstiä lukiessani luulin, että mammeli pesee sulkia, jotka ovat kiinni kanassa...ja oikein koristaa niitä...:D

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Voin aivan nähdä ja kuulla kuinka Mammeli pyörii ja häärii Kivimäessä. Voi, jos Kivimäki olis lähempänä tulisin viivana markkinoille .. nyt osallistun näin blogisi välityksellä naatiskelemaan :)
Kesäiset terveiset Mammeli t. hanne

Stiina kirjoitti...

Jospa asuisisin lähempänä ilman muuta markkinoille tulisin,ottaisin kukkoni ja tipuseni myös mukaan :O)