torstai 7. kesäkuuta 2012

Viimetippa ;)

Minusta on tullut viimetipan ihminen monessa asiassa......Tänään esim. ompelin pitsiverhokapan esikoisen kotiin, vaikka hän on pyytänyt sitä jo pari kuukautta. Lauantaina on ristiäiset ja se sai mammelin toimimaan;) Olen myös pessyt ja silitellyt pöytäliinoja pikkuisen juhlaan. Olen luvannut auttaa jokaisen vauvan ristiäisissä lapsiani, jos vain osaan ja kykenen. Minusta juhlien laittaminen on kivaa jos vain ei olla turhan nipottajia;) Tytär toivoi pienokaisensa ristiäisiin luonnonkukista asetelmat tai kimput. Kieloja on nyt paljon, mutta lemmikkejä en ole vielä löytänyt, vaikka ne olisivat ihanan herkkiä kastetilaisuuteen. Eiköhän lemmikit vielä pirkammaalla kuki? Jotain sinista haluaisin löytää.......Täytyy ostaa jos luonnosta ei löydy. Tänään leivoin mokkapaloja juhliin, ne kun ovat lasten kestosuosikkeja. Huomenna leivon suolaisenpiirakan ja mangohyydykekakun. Mansikkakermakakku on tilattu leipomosta, jossa mielestäni leivotaan ihania kakkuja. Tytär leipoi tänään vaniliapullia pakastimeen myös juhlia varten. Pikku-ukko kastetaan mammelin kastemekossa ja kuvassa oleva kastemalja on myös ollut äitini ja minun  kastemalja. Lauantaina sitten kuopus saa pitää sylissään isosiskon pienokaista sylikummina ja minä saan taas elää yhden kauneimmista hetkistäni <3

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa MaMMelin suunnitelmat! Siunattua kastejuhlaa pienokaiselle ja teille kaikille!

Riitta kirjoitti...

Toi viimetippa on tullut mullekin tutuksi ;) Ihania aikoja siellä elellään ♥

Askartelin itte kirjoitti...

OI, lemmikit oliskin ihania, niin herkkiä kauniita kukkia. Kuulostaa niin kivalta, valmistelut:)

Hannele kirjoitti...

Mulla jäis kaikki hommat tekemättä ilman viimetippaa, koska teen kaiken silloin :D

Ruusa kirjoitti...

Mä oon kanssa sanonut aina, että viimetippa on hyvä olla olemassa :)

Ihanaa viikonloppua!

Sesse kirjoitti...

Kyllä ne "eräpäivät" On tarpeen :)
Hyvää ja siunattua juhlaa teille!

Kesäkukka kirjoitti...

Kyllä ne lemmikit jo kukassa on Pirkanmaallakin :)
Mukavia ristiäisiä!

Sumi kirjoitti...

Ihania juhlia teidän perheelle!
Toivottavasti löysit mieleisiä kukkkia.

Marge kirjoitti...

Ihanaa ja kaunista sekä siunattua ristiäispäivää teille kaikille!!♥
Nauttikaa!:))


Lämpimin haluksin, Marge

Emmi kirjoitti...

Toivottavasti ristiäiset menivät hyvin teidän perheessä :) Ihanilta ainakin kuulosti tarjoilupuoli, nam! Ja vielä edellisestä postauksesta että, tosi mukavaa, että olit leiponut raparperipiirakkaa reseptilläni :)) Lämmintä kesää perheellenne!

Riikka kirjoitti...

http://mammelisisustus.blogspot.fi/2011/06/enkeleita-on.html

Tuon postauksen enkelistä olisin kiinnostunut. Lukeeko pohjassa että mitä sarjaa tuo on / kuka valmistanut. Haluaisin tuollaisen hankkia kummitytölle, enkä mistään ole tuollaista löytänyt. Apu olisi nyt tarpeen.

Siis jos enkeli on sinun oma. Toiselle kummitytölle tuollaisen hankin 5 vuotta sitten, eikä nyt näytä enää olevan missään.

MaMMeli kirjoitti...

Hei Riikka!

Minulla itselläni ei ole tuota ihanaa enkelipatsasta vaan otin kuvan jostakin.....Roivottavasti löydät sellaisen jostakin :)