tiistai 3. heinäkuuta 2012

Askartelua

 Huovuttelin tänään taas korunosia....
pesin kanojen ja Armas kukon sulkia........Tein lisää vintage tauluja/kortteja.

Markkinoita varten soittelin puheluita...lehtien toimitukseen, terveytarkastajalle, paikallisille käsityöntekijöille....Mukavaa puuhaa :) NIIN ja yksi paikallinen taitava käsityöalan ihminen lupasi opettaa minulle lampaan villan värjäystä...IHANAA, oikein kynnet syhyää!!!!

Neidillä on nyt aika vilinää, kun poikaystävä lähtee ensi maanantaina armeijan leipiin. Joka paikassa pitäisi käydä...elokuvissa, Tuurissa, särkänniemessä....ajelemasa, ajelemassa ja AJELEMASSA.....tuntuu kuin elämä loppuisi JUSTIINSA;) Mammeli on ihan tyytyväinen, että armeija tuli oikeaan aikaan, sillä Neidillä alkaa abivuosi....Lukeakkin pitäisi....jossakin välissä;)

5 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Neidillä on sitten aikaa keskittyä lukemiseen :)
Ja kyllähän se poikaystäväkin pääsee lomille harva se viikonloppu!
Mukavaa puuhaa sinulla siellä kotona :)

Irmastiina kirjoitti...

Oletpa ollut kiireinen...harmittaa, kun en pääse markkinoillesi.

Lohduttele neitiä, että ei ne sielä harmaissa niitä poikia pidättele.
Meilläkin Poika 1. on tammikuusta asti ollut Säkylässä ja olisiko kaksi viikonloppua ollut kiinni...:)

Mukavaa ja puuhakasta tiistaita sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

mitäs se alma muuten touhuaa nykyään,kun teillä on noi markkinatouhut.osallistuuko hän jotenkin,esim.halihauva muodossa?

paukku kirjoitti...

Minua on alkanut kovasti kiinnostaa nämä markkinat....eli ihan yksinkö olet järkkäämässa ja koska ja missä markkinat on?
Ihana on ollut seurata mitä kaikkea kivaa olet sinne väsännyt ja mitä vielä kerkeetkään.
Ihan alko ittelläkin sormet syyhyymään...kerran järjestin joulumyyjäiset kaverini kanssa ja se oli kivaa, vaikka hommaa olikin....
Hyviä myyntejä!

MaMMeli kirjoitti...

Hei Paukku!

Juu järjestän näitä markkinoita ja apuna on Vaari ja omat aikuiset lapset. Ilmoitusta tulee kahteen paikallislehteen. Markkinat on 4.8.2012 klo: 9-16. Blogissa en ilmoittele osoitetta, mutta sähköpostissa minulta voi kysyä tarkemmin niin kaikille vastaan ja kerron...:)Viime vuonna järjestin ekan kerran ja mukavaa oli:)