torstai 5. heinäkuuta 2012

Silmän iloa mammelille ;)

 On nuo miehet vaan metkoja tuolta ajatuksen juoksultaan;) Pari vuotta olen pyytänyt, josko ukkokultani tekisi risuaitaa meidän uudelle puolelle, kun vanhalle puolelle teki n.10 vuotta sitten ja se on niin kaunista. Vaari on sanonut, että ei sitä tee.......No toissa päivänä tämä rakkaani sanoi, että lähtee hakemaan puita metsästä. Jonkin ajan kuluttu tuli auto ja peräkärry pihaan ja kyydissä oli aidaksia ja tolppia. No mitäs nyt?

No...taidan tehdä vähän risuaitaa tuohon tien viereen.....Minä myhäilin tyytyväisenä ja mieshän luuli, että idea on täysin hänen ;) Hihiiii, nyt on mammelilla silmänruokaa, aita nousee kun "raavas mies" sitä tekee;))))) Laitan lisäkuvia, kunhan aita on täysin valmis!

8 kommenttia:

Askartelin itte kirjoitti...

Oi että, ihana aita. Olen ruinannu minun ukkoa tekemään tämmöstä aitaa jo monta vuotta. Heinäseipäätkin on valmiina tuolla, niin ei sitä tule nyt eikä toiste:)

Irmastiina kirjoitti...

On siinä mammelille silmän iloa...niin miehestä, kuin aidastakin...:)
Niinhän se menee, että pitää osata asiat esittää niin, että mise luulee itse asian keksineensä....:D

Hilma kirjoitti...

Oi vanha riuku-aita on kyllä kaunista katsottavaa!
Mies tekee sitten kun hän haluaa , ei aina silloin kuin nainen pyytää;)
Mukavaa loppuviikkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Maalle muuton myötä 17 vuotta sitten minäkin pyysin pätkän risuaitaa! Meni muutama vuosi ja kerran kaupungista tullessani olin ajaa ojaan kun pihassamme oli ihana aita reunustamassa pihaa metsämaastosta!
Aita on vieläkin pystyssä ja kärhöt kiipeilevät sitä myötäillen. Annetaan vaan aikaa miehillemme...kyllä se siitä. Marjuska.ps. heinäseipäitä ei pidä tähän tuhlata.

Eloise kirjoitti...

voi... tuo on tapahtunut meilläkin... minä syötän jotain asiaa pikkuhiljaa ja hetken, ehkä vähän pidemmän päästä, hän esittää sen omanaan ... annan hänen pitää sen sellaisena :).

Marika kirjoitti...

Tämä on juuri miesten kanssa tärkeää! Ideoi itse kaikki, mutta saa mies uskomaan hänen keksineen ne, niin mies tekee ne suurella innolla! :D

Kris kirjoitti...

Voi ihanaa!!!
Kyllä tulee hieno aita!
Minun pitää sitten vielä odottaa ...
olen maininnut samasta asiasta n 2 v sitten ;)

Leila kirjoitti...

Ihana aita,totta kai saa omaansa kehua ja pitääkin,vaari on ihan rautaa,teräsmies vaikka puusta aitaa nyt tällä kertaa tekikin.