lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ruusuilla tanssimistako?

 Pihassamme kukkii rakkaan Tyyne-täti vainaan antama ruusu. Se on niin kaunis ja sen tuoksu on huumaava:)

MUTTA ei mammelinkaan elämä ole pelkkää ruusuilla tanssimista.....Tänään on esim. sellainen päivä, että HARMITTAA!!! Itse olen vetänyt tähän blogiini sellaisen linjan, että kaikkia omia tai perheen asioita en täällä kertoile, mutta silti haluan olla rehellinen kirjoituksissani. Siis sen minkä kirjoitan täällä on totta. Tämä harmituksen syy ei ole itselleni maata mullistava, mutta päähän se ottaa!!! Siis vastoinkäymiset kuuluvat minunkin elämään niin kuin muidenkin, vaikka paljon on ihania asioita elämässäni:)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No totta maar! Ihminen sinäkin oot ja kaikilla meillä on harmituksia joskus.Omaa blogiani pyrin pitämään positiivisena minäkin.Haleja sinne <3

mummeli kirjoitti...

Harmittaa! Sehän kuuluu elämään, ei aina voi mennä niin ettei harmin siemeniä tielle kylvettäisi ja välillä harmittaa vaikka ei olisi edes aihetta. Niin se vain on ja hyvä niin.

Sirkku kirjoitti...

Minusta on ollut mukava seurata lomasi etenemistä päivä päivältä. Eiköhän se harmittava asia jo huomiseen mennessä ole pikkusen lientynyt.

Irmastiina kirjoitti...

Voi harmistus.
Toivottavasti huomenna on parempi päivä....:)

Hilma kirjoitti...

Oi miten kaunis on tuo ruusu !
Minäkään en blogissani jaa perheeni asioita ja olen varovainen muissakin asioissa, ihan ympäripyöreitä vain :)
Oman aikansa ottaa harmistus, mutta huomenna jo parempi♥

Sesse kirjoitti...

Kyllä niitä jokaiselle niitä harmistuksia riittää, vaikka kuinka olisi positiivinen ja elämä hyvää...parempaa huomista!

Riitta kirjoitti...

Kylläpä noita huonoja päiviäkin elämään mahtuu...toivotaan että harmitus pian hälvenee ! Kaunis tuo ruusu tosiaan, voi vaan mielikuvitukesella kuvitella sen tuoksun :)

maiju kirjoitti...

Harmitus kuuluu elämään, se opettaa se kestää, se antaa sisua, se antaa voimaa, se kannusta,a se voi muuttua hyväksi iloikseksi asiaksi. Harmitusta on monenlaista ja minuakin harmittaa tällä hetkellä kovasti asia jolle en voi mitään.
Huomenna voi olla parempi päivä ei tiedä.