perjantai 13. heinäkuuta 2012

Villan väri ja mansikkassuu

 En malttanut olla vaan piti jo tänään näyttää tuo värjäyksen lopputulos.....Villasta tuli keltaisenvihreää. seuraavaksi tekisi mieli kokeilla värjäystä männynkävyillä tai pajulla.

 Olimme eilen katsomassa tähtisilmää hänen kotonaan. Pikkumies oli saanut juuri uuden hellan ja astioita. Mamma, vaari ja kummitäti saikin sitten kahvia ja ruokaa, kun pikkuinen hellalansa niitä keitti. Mieleisintä oli kuitenkin tavaroiden laittaminen hellan luukusta sisään ;)
Vaari mansikoita veimme tuliaisiksi pikkumurulle ja niitä hän sitten jätskin kanssa söi...Lempisana taitaa olla nyt jätski pienellä kullalla<3

Mansikkamaasta olemme saaneet nyt n. 13l mansikoita ja ah niin mehukkaita ja MYRKYTTÖMIÄ :)

4 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Voi, että tuota villan väriä...tykkään..:)

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan lampaanvillaa,saisipa pienen tupposen tuollaista..ihasteltavaksi ja nuuskittavaksi <3 Jos meillä joskus on omaa piha-aluetta niin lampaita tahon! Lampaanlihaa en koskaan oo pystynyt syömään enkä sitä koskaan kokkaa perheellekkään.

MaMMeli kirjoitti...

Hei Vaahteramäen emäntä!

Minä lähetän sinulle mielelläni vähän villaa postissa, kunhan vain saan aikaiseksi. Minulla taitaa olla osoitteesi tuolla sähköpostissa, jos en löydä sitä niin kyselen sitten sinulta sitä:)

Lovviisa kirjoitti...

Näimpä...Ei taija olla kotimaan mantsikan voittanutta :)