torstai 30. elokuuta 2012

Minne kesä meni?

Onko tämä dementiaa vai mitä, mutta olen ihmetellyt, että minne kesä hävisi? En ehtinyt oikein mukaan....Odotin aurinkoa ja lämpimiä päiviä, joita sitten ei oikein tullutkaan:( En ehtinyt tarpeeksi nauttia kukista, uimisesta, auringosta, linnunlaulusta..........

Nyt on vaan sitten alettava nauttimaan syksystä ja sen tunnelmasta. Sisustuksessa otettava syksyn tekstiilit esiin ja kynttilät laitettava palamaan. Takkatuli loistamaan ja saunan löylystä lämpenemään.......Elettävä joka päivä niin, että illalla olisi tyytyväinen päiväänsä......Ja HEI, tuleehan se kesä ensi vuonnakin!!!!

13 kommenttia:

Mömmeli kirjoitti...

Täällä ihan samanlaiset tunnelmat. Kesäihmisenä odotin helteitä ja aurinkoa.. mutta ei niitä tullut.

Tässä juuri muuten laskeskelin, että 4 kuukautta jouluun ja olet muuten aivan oikeassa, tulee se kesä ensi vuonnakin. :)

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Täälläkin yksi keäsihminen ihmetteli että joko se meni? Eikö tullutkaan semmoista kivaa intiaanikesää mikä kestäisi lokakuuhun? Ei muuten mitään mutta kun puutarha kaipaisi vielä aurinkoa, se tulee emäntänsä tavoina aina vähän jäljessä... ;)

Anonyymi kirjoitti...

joskus nuorempana kesä oli piiitkä,nyt oli kuin sitä ei olisi ollutkaan....no ainakin puutarha on mehevä kostean kesän jäljiltä!jotain hyvää....

Mimmi kirjoitti...

Samaa mietin täällä... Missä se kesä on? Ei se ees tullut kunnolla, piipahti vaan näyttäytymässä :( Noh josko ens vuonna olis eri lailla!!

tuksu kirjoitti...

Niin se meni, ohi livahti, kertakaikkiaan vaan ensi kesänä otetaan uusiksi!
Mulla aivan erilainen olikin tämä kesä, kun olen ollut 24/7 hoitaja Äidille, olen sitä edelleen, jota inhoamastani syksystä pääsenkin kevyesti ohi :)
tuksu

Eeviregina kirjoitti...

Tämä kesä kului kyllä huippunopeasti ohi, en minäkään oikein ehtinyt mukaan.
Onneksi edessä häämöttää loma ja ehkä pääsen sinne Sisiliaan, josta olen haaveillut. Ja ehkä siellä olis vielä sitä kesämeininkiä...

Sari kirjoitti...

Kesä taisi hujahtaa ohi kesää odotellessa.. toivottavasti olisi aurinkoinen ja lämmin syksy!=)

Irmastiina kirjoitti...

Tämä kesä nyt oli vähän sellainen ja tälläinen...niitä aurinkoisia päiviä oli niin kovin vähän... mutta nyt nautitaan syksystä...:)

mallamarja kirjoitti...

Niinpä! Vuonna 1995 tai jotain näin kerran kauhean painajaisunen. Sellaisen ettei tullut kesää ollenkaan. Nyt se uni toteutui,valitettavasti. Yrittäkäämme nauttia silti esim. syksyn kuulaudesta ja kirkkaudesta.
terv. mallamarja

Susanne kirjoitti...

Samaa minäkin täällä ihmettelen, että miten se kesä meni jo kun ei sitä oikein tullutkaan:)
Mutta on näissä pimenevissä illoissakin ihana tunnelma. Nyt vain kaikki syksyiset ihanat asiat käyttöön:)
Mukavaa viikonloppua!

tarutikki kirjoitti...

Nopeastihan se kesä aina menee ja mitä vanhemmaksi tulee niin sitä nopeammin:)
Minulla olisi pieni haaste sinulle blogissani.

Taina kirjoitti...

se oli semmonen kesä ja ens vuonna toisenlaista ;)
miniäsikin antoi itsensä ilmi, käymme samassa srk:n kerhossa ja asutaan samalla kadulla :)
mukavaa syyskuuta sinne!

Marika T. kirjoitti...

Oli kyllä harvinaisen karu kesä säiden osalta - ja sitten muutenkin koska todella huono ilma esti tekemästä monia juttuja joita oli suunnitellut.

Vaan mahtui sinne sekaan onneksi kauniitakin päiviä, etenkin elokuussa! Kävimme kahteen kertaan vuokramökillä, kummallakin kerralla eri paikassa ja säät suosivat ihanasti. Heinäkuussa oltiin ekan kerran, sitten elokuun puolivälin jälkeen toisen kerran ♥

Vaan nyt syksyllä tykkään siitä kun luonto alkaa muuttumaan kauniin väriloiston kukoistamaksi. Henkäilen syvään kulkiessani luonnossa sitä kaikkea ihailemassa :)