maanantai 3. joulukuuta 2012

Pikkujoulut

 Viime perjantaina vietimme työpaikan pikkujoulu/tyky-iltaa. Paikka oli Vilppulassa Peltolan luomutilalla.
 Paikka on vanha, kaunis ja idyllinen.

 Meillä oli tosi hauskaa. Söimme salaatteja ja luomuleipää. Jälkkäriksi kahvit suklaaleivoksella. Olimme varanneet savusaunan ja ulkopaljun, mutta sään vuoksi sauna vain järjestyi. En kylläkään mennyt saunaan,  sillä minulla on flunssa ja ääni välillä täysin poissa. Sillä välin kun osa porukasta saunoi loput harjoitteli pantomiiniesityksen joululaulusikermästä. Nauroimme harjoitellessamme niin, että siitä ei meinannut loppua tulla.
 Noutopöytä
 Esitimme sitten sen esityksen myöhemmin muille ja naurua piisasi toisillekkin. Lisäksi meidän piti jokaisen kirjoittaa paperille itsestämme joku asia, mitä kukaan läsnäolioista ei tiedä. Sitten arvasimme kilpaa ketä mikäkin juttu koski;)
 Illalla oli ohjelmassa vielä shindo rentoutusvenyttelyä, sitä ohjasi ammattilainen meille väsyneille päiväkodintädeille;) Mammeli takan edessä, että ei vain vilu yllätä;)
Pikkujoulupaketista löytyi yrttikylpy mammelin jaloille ja saa siitä vaarikin nauttia! Lisäksi pomolta enkelit ja kortit kaikille. Iloinen meiniki löytyy ilman alkoholiakin pikkujouluista:)

5 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Onpas teillä ollutkin kivaa! Noin sitä parhaiten työpaikan hyvää henkeä ylläpidetään :)
kiitos kivasta postauksesta!
tuksu

Heli kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivoilta pikkujouluilta! Ja kuulostaa siltä, että työpaikassasi on hyvä yhteishenki. Se on hieno juttu se!

Eeviregina kirjoitti...

Minä en ole monissakaan pikkujouluissa käynyt elämäni aikana. Sen sijaan monia kymmeniä olen työni vuoksi järjestänyt, ruokajuttuja siis.
Se on kivaa, jos on hyvä yhteishenki ja mukavaa yhdessä vielä vapaallakin.
Touhukasta joulukuun alkua!

Pohdiskelija kirjoitti...

Tekstistä tuli ihan ensimmäisenä mieleen sama kuin Helillä; teillä on porukassa hyvä henki ja rento meininki, hienoa!
Tosi kivan kuuloinen pikkujoulu, juuri sitä jotain muuta kuin ainaista baarissa örveltämistä, joita pikkujoulut tuppaa olemaan..

Pirjo-liisa kirjoitti...

Niin kivalta tuntui teidän pikkujoulu/tyky.Juuri sellainen ilta missä minäkin olisin viihtynyt.Ilman alkoholia voi tosiaan pitää hauskaa.Hyvä teidän työporukka.