tiistai 8. tammikuuta 2013

Kahta en vaihda


 Toinen on hammaslääkäri ja toinen kampaaja. Hammaslääkäriäni olenkin täällä jo monta kertaa ylistänyt. Nyt on siis kampaajan vuoro.
 Kävin tänään luottokampaajalla leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiukseni.
Olen neljä vuotta sitten löytänyt elämäni parhaimman kampaajan. Rohkean ja minun makuani ymmärtäväisen:) Mikä parasta malli hiuksissani on sellainen, että se on itsekkin helppo laittaa suoristusraudalla. Ennen aina kun tulin kampaajalta olin hiuksiini tyytymätön......Nykyisin olen aina tyytyväinen tämän oman kampaajani luomukseen. Hänen kanssaan on aina mukava jutella, parantaa maailmaa ja hän keittää kahvitkin aina asiakkaalleen. Ihanaa, kun saa rahoilleen vastinetta ja hyvän mielen pitkäksi aikaa.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pirtsakalta näyttää...oikein hyvä väri. Varmaan helppo työssäsi kun joudut olemaan ulkona joka päivä pipo päässä ja sisälle tultua ei tukkaa ehdi paljon kohennella, nimimerkillä kokemusta on. Tulipahan taas kimmoke lähteä karvariin. Marjuska.

sara kirjoitti...

Mä en lähtis tuota ensimmäistä vaihtamaan, kun hyvän on löytänyt ja itse en ole löytänyt vielä sellaista kampaajaa jolla kävisin useasti, kun tuntuu että kemiat eivät ole vain kohdanneet. Sinulla on siis käynyt todellinen ONNI näiden suhteen ja hiuksesikin näyttävät hyvältä näin "ammattilaisen" näkökulmasta :D

Titti kirjoitti...

Hyvännäköiset hiukset ja kiva väri! :)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Tosi kivan näköiset hiukset! Minä en kans kampaajaa osaa vaihtaa, siksipä kuljen toiseen kaupunkiin kampaajalle. Neljä vuotta sitten muutettiin ja edelleen ajellaan miehen kanssa parturiin/kampaajalle. Nyt kaupanpäällisenä tulee reissulla tyttären perheen luona käynti, lapsenlapsia katsomassa, kun muuttivat pari vuotta sitten samaan paikkaan. Mukavaa viikkoa!
-päivi-

Mimmi kirjoitti...

Kivan näköinen look!

-tarjah- kirjoitti...

Kuvia kun katsoo, tajuaa, että kannattaa kiinni pitääkin :) Itellä on samoin, molemmat.

tuksu kirjoitti...

On tärkeää saada asioida tutun/turvallisen kampaajan/hammaslääkärin kanssa. Lisäisin listaan vielä lääkärin!
Sekin on asia, jota ei halua vaihtaa, jos on hyvän löytänyt!
Siis, jos ei ole pakko!
Sinulla on kauniit hiukset!
tuksu

Kris kirjoitti...

Onpas nuorekas kampaus! Ja upeat värit :)
Itse asiassa Luulin ensin että kuvissa oli tyttäresi ;)

mummeli kirjoitti...

Se on pieni iso asia kun sopivan kampaajan löytää, itsellä oli luottokampaaja kauan, nyt jäi eläkkeelle ja on uusi hakusessa, vielä en ole sopivaa löytänyt.
Sinun tukkasi on tosi nätti.

Askartelin itte kirjoitti...

Kyllä näyttää hyvältä... Mulla, on myös luotto hammaslääkäri ja kampaaja joita en helpolla vaihda:)

Anonyymi kirjoitti...

Nuorekas ja pirteä väri <3 Aikani olen minäkin etsinyt sekä kampaajaa että hammaslääkäriä jotka olisi mieleiset mutten näitä täältä kaupungista löytänyt...

Mömmeli kirjoitti...

Näyttää hyvältä.. Itsekin juuri kotiuduin kampaajalta. Kyllä se aina mukavasti piristää päivää!

anneaulikki kirjoitti...

Hyvä kampaaja on kullanarvoinen , olen jo ainakin 10v käynyt omallani ja olen tyytyväinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja sina olet muka mummo. Vaikea uskoa. You look so lovely.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kenellekään ole käynyt niin, että kampaajasta tulee "liian tuttu"? Minulle on ehtinyt käydä näin kaksi kertaa. Kumpikin olivat tosi mukavia naisia, joiden kanssa oli kiva jutella. Ja alkuun he olivat hyvin huolellisiakin. Mutta sitten vuosien mittaan tuntui, että juttelu oli tärkeämpää kuin tukan leikkaaminen... ja sitten alkoi tulla leikkuussa ihan selviä mokiakin. Mutta silloin oltiin jo niin tuttuja, etten millään kehdannut valittaa!! En voinut kuin siirtyä uudelle kampaajalle. Tällä hetkellä käyn itseäni noin 30 vuotta nuoremmalla tyttösellä, jonka kanssa minulla ei ole kerrassaan mitään yhteistä keskusteltavaa, joten toivon kampaajasuhteen pysyvän puhtaasti kampaajasuhteena, jossa pystyn sanomaan ja vaatimaan, mitä haluan. Hyvin tytteli sitä paitsi leikkaa!

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos kehuista;)