torstai 10. tammikuuta 2013

Vaaleanpunaista

 Pidempään blogiani seuranneet muistavat varmaan poikamme ja miniämme häät kesällä 2010. Ne ovat jääneet sydämeeni niin kauniina muistona:)

Heille on syntynyt kaksi suloista lasta poika 2 v ja tyttö 7 viikkoa. Vajaan kahden viikon päästä tyttö kastetaan Kivimäessä ja
Mammeli on miettinyt, että jotkut hääkoristeista sopivat hyvin pikkutytön juhlaan. Toinen mummu on luvannut leipoa, voileipäkakun tekee nuorten ystävä ja täytekakut on tilattu jo leipomosta. Kukka-asetelmat tilaan ensi viikolla kahvi-ja kastepöytään. Vanhin poikamme( siis setä) avovaimonsa kanssa pääsee kummeiksi. Elämä on rikasta kun saa olla mukana tälläisissä tapahtumissa:)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuutta <3 Meidän esikoinen toi tänään kylään ensimmäistä kertaa vävypoika ehdokkaan ja voi kun minua ihan jännitti,kivan pojan tyttö on itselleen löytänyt.

Kris kirjoitti...

Niin mitäs keksitään :D
Ajattelin niin simppeliä juttua kun eteisen maalaminen... oikeastaan minua tympii sen takia kun en jaksa/ehdi tehdä kaikkia niitä asioita mitkä haluaisin tehdä! Kun on niin pimeää iltaisin ulkona - vie kaikki voimat!
Sinulla on aivan ihania asioita edessä, kivat järjestämiset!

Emäntä Pohojanmaalta kirjoitti...

Meillä mummuilla on ihana etuoikeus,kun saamme järjestää lapsenlapsen ristiäiset.Se tuo kummasti virtaa arkiseen aherrukseen.Nautitaan pikku "piiperöistä",jos heille jäisi mukavia muistoja mummulasta ja yhteisistä hetkistä.Hyvää jatkoa tähän vuoteen sinne Kivimäelle.

Kultasiipi kirjoitti...

Kiitos kun autatte meidän elämän tärkeissä juhlissa <3

Anonyymi kirjoitti...

Minä aina aikaisemmin ihmettelin, että mitä varten ihmiset suorastaan sekoavat tullessaan isovanhemmiksi.... Heti, kun kuulin itse uutisen tulevasta lapsenlapsestani ihmettelyni loppui - tajusin välittömästi miksi siitä sekoaa <3

tuksu kirjoitti...

Ristiäiset ovat aivan ihana juhla!
On suuri kunnia saada järjestää ne :)
Mukavia valmisteluja teille sinne!
tuksu

mummeli kirjoitti...

Ihana juhla eille tuolssa! Pienen ihmeen ensimäinen suuri juhla, kastepäivä. Se on niin paljon enempi kuin vain nimen anto.

Minnukka kirjoitti...

Aivan ihana ajatus käyttää samoja koristeita ristiäisissä joita oli pikkutytön vanhempien häissäkin.
terkuin Minnukka :)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi miten me kuljetaan tässä asiassa samoilla poluilla ♡
Tyttäremme meni naimisiin kesällä 2010, heillä on 2v tyttö ja nyt 2vk vanha poika, jonka ristiäisiä olemme tulleet eilen tyttären luokse suunnittelemaan. Ristiäiset on ensikuun puolessa välissä ja ystäväni, joka heidät vihki, tulee kastamaan pojan.
Tämä jos mikä on sitä rakkautta, iloa ja antamista täydestä sydämestä ♡ saada olla mukana heidän elämässään.
Kaikkea hyvää teille kaikille♡
-päivi-