keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Loma mietteitä

Ensi viikolla viettää koululaiset meillä päin talvilomaa. Itse olen töissä ja annan niiden lomailla, joilla on vielä koululaisia kotona. Meidän abilla alkoi lukuloma ja sen pitäisi tarkoittaa sitä, että neiti lukisi......mutta vielä ei ainakaan en ole kirjaa hänellä kädessä nähnyt;) Minulla on sitten viikolla 10 ma-ke lomaa ja tekisi mieli käväistä silloin jossakin......Tietäisi vain missä? Onko teillä ehdotuksia? Meidän huushollissa se olen minä, joka haluaa joskus pistäytyä jossakin. Vaari vaan nököttäisi kotona. Joskus harmittaa, kun aina saan olla "moottorina", joka suunnittelee ja hommaa reissut. No meidän reissut ovat vain sellaisia pienimuotoisia esim. laivamatkat tai kaupunkimatkat ym. Kyllä sitä pienen levähdyksen tarpeessa onkin näin pitkän ja pimeän talven jälkeen:)

5 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Se lepo kotona on joskus ihan paikallaan. Tehkää siitä mukava toistenne kanssa. Käykää ostamassa herkkuja kauppahallista mm juustoa, graavikalaa, oliiveja tai valmistakaa yhdessä just sitä ruokaa mistä te molemmat tykkäätte. Hemmotelkaa toisianne. Se yhdessä olo kotona voi olla parempi vaihtoehto kun ei tarvitse koko ajan suorittaa ja menää jonnekkin.
Tämä oli vaan tämmöinen helppo toteuttaa vinkki:)

Tuula kirjoitti...

Me mennään ensi viikolla Maikin kanssa kahdellekin risteilylle :). Minusta ne ovat rentouttavia.

Jos olisin Suomessa ja lomaislisin siellä, niin menisin joko jonnekin kylpylään pariksi päivää tai sitten Valamon luostariin. Eli meditointi ja lepäily olisi ohjelmassa silloinkin.

Eeviregina kirjoitti...

Lähtekää johonkin oudompaan kaupunkiin parin yön reissulle. Vaikkapa Jyväskylä, siellä on ainakin Viherlandia ja Toivolan upea kortteli, Naissaaren kahvila ja Puttipajan myymälä.
Tai Kuopioon tai Mikkeliin. Mikkelissä on upea Kenkävero, Tertin kartano ja kivoja pikkuliikkeitä kaupungilla.
Ei aina tarvi lähteä ulkomaille, kotimaassakin löytyy katottavaa.
Mukavia lomasuunnitelmia!

tuksu kirjoitti...

Matkailu vaarin kanssa on ihanaa :)
Me tosin olemme sen keksineet nyt vasta, muutamia vuosia sitten.
Pieni irtiotto arjesta, ihan missä vain, se tekee terää :)
Jopa päiväreissu läheisessä kylpylässä on antanut meille voimia jaksaa eteenpäin
Viime kesänä repäisimme kunnolla ja olimme kaksi viikkoa aivan kahdestaan, ensi kertaa elämässämme, ulkomailla :)
tänä kesänä menemme uudestaan, vaan mukaan lähtee yksi lapsenlapsi :) jottei ihan mahdottomuuksiin mene *nauraa*
Mukavaa lomareissua toivotan, teette sen ihan minne vain :)
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

kävin aamulla naapurikaupungissa asioilla ja itekseni mietin,miten huvittavaa on etten siellä viihdy kuin pakolliset asiat.ruokaostoksetkin mieluummin hoidan kotikulmilla kuin siellä ruuhkassa. ja oman kaupan hyllyt tietää jotenkin paremmin, nyt kun olen melkein kokonaan kotona,niin ei tunnu että siitä yhtään kärsisin.energianlähteet on vaan jotenkin muuttuneet nuoruusvuosista.imen kuin sieni voimaa kodistani,luonnosta ja siitä että on aikaa rauhassa tehdä mitä teen.jotenkin huomasin että 50v. oli meikäläisellä jonkunmoinen rajapyykki