lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ai niin

Juu muistui mieleeni, että olen unohtanut kertoa teille, että meidän Neiti sai opiskelupaikan. Hän oli hakenut ykkösvaihtooehtona Tampereelle, mutta sinne ei päässyt. Uusi opiskelupaikkakunta on Seinäjoki. Hän menee sinne opiskelemaan liiketaloutta. Asunto on vielä hakusassa, mutta kuulemma näin kaukaa tulevilla on etuoikeus opiskelija asuntoihin. Tänään Neitonen kävi Tuurissa ostamassa opiskelija kämppäänsä kaikenlaista tarpeellista. Pikkuhiljaa iskee haikeus mammelin puseroon, kun viimestä viedään kotoa:( Hyvä asia on se, että poikaystävä asuu täällä, joten eiköhän Neitiä täälläkin näy viikonloppuisin:)

Kanalassa taas jatkuu hautominen ja minulta pikkuhiljaa meinaa usko loppua.....Toivon silti vielä, että pikkutipuja ilmestyisi.....

Ja sitten...HIHII ensi viikon torstaina meidän pitäisi hakea meille uusi vauveli...Manu nimeltään....

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mikäs vauveli teille tulee? :) Meidän Manun kaimapoika...!

tarutikki kirjoitti...

Neidille vaan tervetuloa näille nurkille:)
Jännityksellä odottelen millainen vauva?

Irmastiina kirjoitti...

Onnea tytölle...:)

Mia kirjoitti...

Teillä on kaikenlaista mutosta käynnissä :) Ajattelen aina ilolla nuoria, jotka ovat oman elämänsä risteyskohdassa. Lähtevät opiskelemaan, lehahtavat siivilleen ja rakentavat omaa elämäänsä. Siinä on haikeutta ja riemua samassa paketissa. Kaikki on avoinna. Onnea ja siunausta heille kaikille!

Koiravauva?

tuksu kirjoitti...

Onnittelut Neitoselle opiskelupaikasta!
Haikuden äidillä ymmärrän...mutta elämä on sellaista, luopumistakin!
Mukavaa sunnuntaipäivää sinne!
tuksu

Marika kirjoitti...

Kissavauvako? Meidän elämää sulostuttaa nykyisin pieni Elsa kisu :)