torstai 1. elokuuta 2013

ilmassa tuoksua ja odotusta

Meillä tuoksuu leivonnaiset;) Neiti leipoi tänään kanelipullia pakastimeen, että ne voi sitten lauantai-aamuna sulatella sieltä ja myydä kahveen kanssa. Huomenna Neiti leipoo vielä mokkapaloja. Minä tein kaksi pellillistä vadelmaleivosten pohjia ja huomen illalla ne täytän ja koristelen. Kovasti on häärätty sisällä ja ulkona markkinatouhuja. Vaari ja Isäpuoleni laittoivat pihat kuntoon ja äitini siivosi rakasta kotitorppaansa.

Vaikka markkinoista on kovasti touhua niin silti tykkää niitä järjestää. Niiden tuottokaan ei päätä huimaa hyvä kun plussan puolelle menee, mutta tykkään niin siitä tunnelmasta. Eläimet ovat myös minulle niin rakkaita, että niitä "äidin" ylpeydellä esittelen;) Sekin on niin mukavaa kun koko perhe on mukana järjestelyissä pienimmästä suurinpaan. Tänä vuonna tosin vanhin poikamme ja hänen morsiammensa ei pääse tulemaan. Mitenkähän pärjään ilman ahkeraa miniääni kahviossa? Äitinikin nauttii kun näkee nuoruuden tuttujaan ja voi esitellä kotipaikkaansa markkinavieraille. Huomen illalla sitten laitamme myyntipöydät ulos valmiiksi ja torpassa kahveepöydät. Taivaan Isältä pyydämme kaunista ilmaa ja varjellusta kaikille:)

9 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Kylläpä kuulostaa kivalta! Toivotaan, että sää suosii teitä. Mukavaa markkinapäivää ja hyviä myyntejä. Tulisinkin niin mieluusti joskus katsomaan Kivimäen markkinoille!

tuksu kirjoitti...

Haaveissa elän, että vielä jonain vuonna pääsen paikalle!
Nyt nappasi lastenlasten vierailu kohdille...
Toivotan teille kaikkea hyvää sinne!
tuksu

Sari kirjoitti...

Voi! Kuulostaa ihanalta!

Pohdiskelija kirjoitti...

Markkinat on kivat ja nin lämmintunnelmaiset, suosittelen, jos vain paikalle pääsee!
Itse en tänä vuonna valitettavasti pääse, on muuta menoa täällä kotikylällä... Harmitus! Ja kiitos kutsusta ja kaffetarjouksesta <3

mimon mami kirjoitti...

Voi, kkun olisitte lähempänä, niin tulisin varmasti. Kuulostaa niin kivalle!

Irmastiina kirjoitti...

Toivotaan aurinkoista päivää...:)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä te olette ahkeraa porukkaa koko sakki kun viitsitte markkinat järjestää. Ei voi muuta kun ihailla. Teistä paistaa sellainen tekemisen ja yhteenpuhaltamisen meininki.Mielenkiinnolla tulen katsomaan teidän pihapiiriä. Niin kauniilta se näyttää kuvissasi. Tiina

Eija kirjoitti...

Mukavaa markkinapäivää huomiselle :D

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa markkinapäivää! Voi kun olisin lähempänä...niin, mutta kun?
Ajatuksissa kanssanne! Marjuska: