maanantai 29. heinäkuuta 2013

Rakkautta ilmassa:)

Viikko sitten Esikoisemme ja hänen Miesystävänsä julkaisivat kihlauksensa. Tytär kertoi, että häntä oli kosittu romanttisesti polvistumalla ja korurasiassa oli ollut autonavain. Mies harrastaa ja on taitava laittamaan autoja ja autonavain onkin tulevan hääauton:) Olen onnellinen heidän puolestaa ja toivon Siunausta ja paljon rakkautta heille. Kaikki tarvitsevat niitä liitossaan, mutta tämä pari on mielestäni "ansainnut" kaiken hyvän, sillä molemmat ovat kokeneet paljon surua aikaisemmin. Oman haasteensa tuo avioliitolle myös kolme vilkasta poikaa, jotka ovat tyttäreni ensimmäisestä liitosta. Lapsille täytyy antaa aikaa ja minusta on ollut hyvä huomata kuinka lapset kulkevat heidän mukanaan melkein joka paikassa. Kihlajaiskahvit kuulemma juomme, kun sormukset on sormessa. Niiden tilaus kestää kuulemma 2-3 viikkoa. Tyttäreni kyyneleet on nyt kuivuneet ja rakkaus näkyy hänestä ja sulhasesta.....Voiko äiti enempää lapselleen toivoa:)

12 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Kiva kuulla, että elämä hymyilee! Onnea koko perheellenne, sillä tiedän tuon tunteen, jota sinäkin nyt varmaan tunnet! Oma esikoiseni erosi ja suri eroa, kuten tietysti minäkin! Nyt on kaikki hyvin taas ja rakastava kumppani hänelläkin elämässään. Lapset rakastavat tätä uutta kovasti ja hän on loistava lasten kanssa. Mummun sydän suli, kun sen ymmärsin!

mummeli kirjoitti...

Ihanaa että tyttäresi löysi uuden onnen ja lapset sopivat mukaan! Ei olisi ollut kiva jatkaa yksin matkaa, nyt on rinnalla hän, jota saa rakastaa ja saa rakkautta, menneet on nyt menneitö ja uusi elämä odottaa. Onnea myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten mukava uutinen. Onnea sinne teille kaikille. Marjuska.

Sari kirjoitti...

Ihana uutinen! Onnittelut kihlaparille! :)

Tuija kirjoitti...

Ihanaa, että tyttäresi löysi uuden onnen. Ymmärrän hyvin, että olet äitinä onnelinen hänen puolestaan, mitä sitä nyt ei äiti lastensa iloista ja suruisita välittäisi. Onnea heille kovasti.

tuksu kirjoitti...

Onpas ihana postaus!
Toivon sydämeni pohjasta sinne Onnea ja tiedän, että Taivaan Isä pitää omistaan huolen.
Itku ja kyyneleet ovat muuttuneet isoksi Onneksi!
Ihanaa!
tuksu

Eija kirjoitti...

Onnea kihlaparille. Kaikki kääntyy aina hyväksi.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Oikein paljon onnea ja rakkautta teille kaikille ♥
-päivi-

Riitta kirjoitti...

Ihania uutisisa ♥

Marikki kirjoitti...

Oi, olen niin onnellinen teidän kaikkien puolesta!!!♥
Äidin sydän kantaa niin paljon huolta, joten nyt voi äitikin huokaista! Aivan iiihana ilouutinen!!♥

Susanne kirjoitti...

Paljon onnea sinne kaikille! Ihana uutinen!♥

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja kauniista sanoistanne <3