maanantai 5. elokuuta 2013

Markkinat

 Vain muutaman kuvan ehti Neiti ottaa markkinoista ihan alussa, kun alkoi kiirus;) Kiirehän tietää sitä, että markkinat olivat onnistuneet, kun porukkaa oli mukavasti.
 Miniä paisteli vohveleita pikkuisen prinsessan kanssa. Ajatelkaa kuinka ihana pikku neiti on kun hänen kanssaan pystyy moista hommaa tekemään.
 Tällä kertaa oli aika paljon lapsiperheitä liikkeellä ja eläimet kiinnostivat tietenkin heitä. Niitä käytiin katsomassa ja vaarin tuomilla oksilla ruokkimassa alapihalla.
 " Uutuus vävymme" toi kunnostamansa auton ja kaksi myytävää autoansa markkinoille. Miehet tietysti olivat autojen kimpussa;) Vävykokelasta vaan ei markkinoilla näkynyt...VOI, VOI VOI P---, missä piileskelit;) ( tiedän että salaa kuitenkin tätä luet:)
 Mammelin käsitöitä ja Kivimäen tilan tuotteita oli myös myynnissä. Vadelmat loppuivat kesken, mustikkaakin meni ja perunoitakin kivasti. Kirpputorillakin riitti penkojia.

Mammeli oli kiireinen torpan kahviossa ja ei ehtinyt ottaa yhtään valokuvaa. Leivonnaiset tekivät hyvin kauppansa. Ihania ihmisiä kävi tutustumassa Kivimäkeen ja sen historiaan. Sain tavata Sarinkin, joka tuli vartavasten katsomaan Kivimäkeä. Sari on seurannut tätä blogiani ja näin saimme nähdä nyt kasvotusten. Terveisiä vain sinulle Sari :) Näin myös paljon tuttuja ja ystäviä, joita en ole pitkään aikaan nähnyt. Rakkaat lapsuuden ystävänikin tulivat ja se lämmitti sydäntäni erikoisesti....KIITOS LIKAT;)

Taivaan Isä antoi koko päiväksi kauniin sään ja siitä haluan Häntä kiittää! Sunnuntaina sitten mammelia väsyttikin niin, että kesken päivän vaivuin olohuoneen lattialla uneen....Vaari tuli hätääntyneenä katsomaan, että taasko se mammeli pökräs...No ei suinkaan vaan tämä mummu oli väsynyt;)


6 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Ai etta olisi ollut kiva kayda mutta taashan me liian aikaseen palasimme lomiltamme Israelin helteeseen!

Sirkku kirjoitti...

Voi Mammeli sua, kun tuolla lailla ittes väsytit, vaikka kivalla asialla väsytitkin! (Ei Vaaria silti saa pelotella.)
Taisi olla ennätysmäärä kävijöitä teillä? Nytpä et voikaan enää perinnettä lopettaa. Oikeastaan siinä on sinulle kivaa puuhaa talvi-iltojen ratoksi, kun pohdit uusia ideoita ensi kesän (jHs) markkinoille.
Siunausta Sinulle ja Vaarille alkavan syksyn päiviin.

Sari kirjoitti...

Hienoa, että väkeä riitti ja markkinat olivat onnistuneet!! :)

Pohdiskelija kirjoitti...

Melkein harmittaa, etten päässyt.. Jospa ensi vuonna taas!

PinkBear kirjoitti...

Aivan mahtava juttu oli ne markkinat!! Me kyllä nautittiin täysin rinnoin tapahtumasta ja miljööstä!! Ensi vuonna tulemme taas!
Ps. Viljalta terkkuja mahtavalle seuramiehelle, eli Akselille! Hän esitteli meille paikkoja ja leikki niin ihanasti

Terv. Niina!

MaMMeli kirjoitti...

Hei Niina! Kiitos, Akselille on ihanat terkut jo menneet:)

Kiitos teille myös mukanaolosta ja kauniista sanoistasi<3