perjantai 30. elokuuta 2013

Tutustumista uuteen ja ostoksia

Mammeli oli töissä tänään vain aamupäivän sillä Neiti tuli hakemaan minua autolla ja lähdimme Seinäjoelle katsomaan neitosen opiskelija-asuntoa. Asunto on siis kahden hengen soluasunto ja tarkoitus on Neidin muuttaa sunnuntaina siihen. Ikäväksi yllätykseksemme asunto oli siivottomassa kunnossa....tai suoraan sanottuna HIRVEÄN likainen. Otimme yhteyttä asunnon vuokraajaan, joka lupasi maanantaiksi siivoojan paikalle. Jos asunto olisi ollut vähän epäsiisti olisimme siivonneet sen itse, mutta nyt oli esim. vessanpönttö niin kamalassa kunnossa, että meidän myrkkymme ei sitä puhtaaksi saa, yök! Täytyy varmaan Neitosen mennä maanantai-aamuna vasta autollaan kouluun ja koulun jälkeen, kun siivooja on käynyt, niin sitten laittamaan asuntoa omaksi mieleisekseen.

Kävimme ostamassa opiskelijalle asuntoon kaikenlaista esim. pyykkikorin, siivousvälineitä, täkkiä ja verhoja. Nuo kuvan pinkki/turkoosi Wallilan päiväuni kuosiset verhot ja sini/turkoosin väristä kangasta keittiön verhoiksi. Keittiön verhot saatiin Anttilan alennuksesta vain 10€, mutta Wallilan verhot maksoivat niin paljon, että en viitsi muistella;) päiväpeitto, matto, pöytälamppu ja sisustustyynyt on vielä hakusassa, mutta eiköhän nekin pian löydy.

Huomenna onkin paikkakuntamme synttärit ja täällä on kaikenlaista mukavaa ohjelmaa. Vaarin kanssa esitämme eräässä näytelmässä pariskuntaa. Siinä emäntä vähän arvostelee ja kailottaa kovalla äänellä ja isäntä hillitsee eukkoaan ja sanoo: "Älä ny noi kovalla äänellä asiaas markkinoi". Miten se kuulostaakin ihan tutulta;)

6 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Toi on harmi, että siivottomaan asuntoon pitäisi muuttaa, kun se on tuleva koti kuitenkin :)
Hauskaa tuo näytellä omaa otteään :)
tuksu

suvi kirjoitti...

kurja juttu ku ei asuntoa oltu siivottu...

Kirsti kirjoitti...

Kurjaa kun ei senvertaa viittitä, että käytäs siivoamassa toisten sotkut, kun asuntoa vuokrataan. Odotetaa että kyllä se uus asukas siivoaa. Voi sitä näytelmää olis kiva katsoa:) Mukavaa viikonloppua.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Inhottavaa, että jätetään siivoamatta, kun muutetaan pois.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän poika opiskelee viidettä vuotta ja mamma on kiltisti siivonnut muuttojen yhteydessä jo kolme asuntoa, että ilkee omat tavart viedä ja alkaa asumaan. Sellaista se näyttää olevan tämän päivän meininki.t. Elle

Anonyymi kirjoitti...

Ihan tuttua täälläkin tuo siivoamattomuus opiskelija-asunnoissa. Itse olen siivonnut jälkikasvuni kanssa monta kämppää , myös pois muutettaessa. Ihmiset on aika porsaita... En kehtaisi jättää asuntoa moiseen kuntoon, hyi olkoon! Toivottavasti maanantaina on puhdasta ja tytön opiskelijaelämä alkaa mukavasti, onnea matkaan hänelle!
Hauskaa näyttelijänuraa teille!

t. Kaisa