lauantai 10. elokuuta 2013

Vanhalla puolella

 Torpan ulkovalaisimen on tehnyt isäni joskus 60-luvulla. Ei taida olla toista samanlaista koko maailmassa. Pimeinä iltoina se valaisee kauniisti ja silloin muistelen rakasta taitavaa Isääni. Isäni oli sellainen "joka paikan höylä". Hän teki melkein kaiken itse, sähkötöistä ompeluun ja siltä väliltä.
 Torpan pihassa on joka vuosi melkein samat kukat ja samoissa paikoissa, siitä äitini pitää huolen.
 Pelargoniat kyllä kukkivat koko kesän aina kauniisti.
Sisälle aitan seinään haaveilen tekeväni tulevaisuudessa vanhoihin kehyksiin koosteita vanhoista ajoista. Tallessa on vanhoja rahoja, kuitteja, pankkikirjoja, valokuvia ym.ym.

Ihanaa, että on viikonloppu:) Saa levät, askarrella ja nauttia eläimien kanssa ulkoilusta. Ajattelin myös vähän leipoa....hihii, jos haluatte vähän rentoutua niin katsokaapas tätä;) Neidin videopostausta:)

3 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Tuo torppa on NIIN KAUNIS. Sekä livenä nähtynä, että kuvissa. Huokuu niin ihanaa vanhaa tunnelmaa...ja äidillesi terveiset, että kukat oat superkauniit ja sopivat kuin nakutettuna torpan "henkeen".
Onneksi osaat Arvostaa!!!

Kirsti kirjoitti...

Ihania vanhoja rakennuksia ja tietysti, kauniit kukkaset :)

Anonyymi kirjoitti...

loistava idea torpalle,itsekin keksin juuri tällaisia koska arvostan vanhaa enemmän kuin uutta..,tuo ideasi tukee myös tulevia markkinoita,miten kiva onkaan kävijöiden silmäillä vanhanajan juttuja.tuli tuossa mieleeni että oletkos vähentänyt herkkujesi reseptien määrää täällä.meillä on ylituotantoa ompuista ja välähtipä mieleeni vanhanajan omenakakkusi joka nyt sitten on uunissa ja seuraavaksi alan puristamaaan tuoremehua.